E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdana Kozan'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var---

Adana Kozan'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Adana Kozan'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var
14 Nisan 2019 - 23:06 borsagundem.com

Adana-Kozan Karayolu'nda yolcu minibüsü takla attı. Kazada ölenlerin ve çok sayıda yaralıların olduğu öğrenildi

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde yolcu minibüsünün, kontrolden çıkıp, karışı şeride, ardından da şarampole yuvarlanması sonucu Fatoş Kızılgöz öldü, 13 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Kozan Karayolu Ufacıkören mevkiinde meydana geldi. Adana-Kozan arasında sefer yapan Şevket Çetin yönetimindeki 01 U 0396 plakalı yolcu minibüsü, iddiaya göre yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, önce karşı şeride geçti, ardından da şarampole yuvarlandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde yolculardan Fatoş Kızılgöz'ün öldüğü belirlendi. Yaralı 13 kişi ise ambulanslar ile İmamoğlu, Kozan ve il merkezindeki hastanelere kaldırıldı. 
Güvenlik güçleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Candik musa15 Nisan 2019 21:24

    Boyle bir devlet böyle bir belediye cilik yerin dibine batsın herkes koltuk davası peşine düşmüş can ve mallarimiz bukadar ucuz değil biz bu devletten çok birşey istemiyoruz buz bulunduğumuz il ve ilcemiz olan (Adana Kozan )ilçemize yol konusunda bu bu koltuk sevdalilarina sesleniyorum bizler köyde yaşamıyoruz ilçede yaşıyoruz yollarımızı yapın artık biz hizmet istiyoruz hizmet

  • Hasan poyraz15 Nisan 2019 19:56

    Ölen kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum yaralılara acil şifalar diliyorum Kozan Adana arası yol bana göre berbat çizgiler belirsiz anında dönen yollar haddinden fazla levha orta refuş çöl gibi karşıdan gelen ışığı engelliyecek hiç bir şey yok yapılan masrafa yazık dilerim hak ettiği konuma ulaşır