E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdalet Bakanı Bozdağ'dan Öz açıklaması---

Adalet Bakanı Bozdağ'dan Öz açıklaması

Adalet Bakanı Bozdağ'dan Öz açıklaması
09 Ocak 2014 - 10:37 borsagundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ savcı Zekeriya Öz’ün dün yaptığı açıklama hakkında konuştu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz’ün açıklamalarına tepki  gösterdi. Bozdağ, “Artık Türkiye’de, şov yapanlarla hukuku işletenlerin ayrılması lazım. Başbakanlık'tan açıklama yapıldı, iftira olduğu açıklandı. (Öz'ün açıklaması için) HSYK’nın da böyle bir izin verme yetkisi yok. Savcılar anayasa ve hukuk çerçevesinde görevlerini sürdürmeli. Bunun yerine şov yaparlarsa o zaman kendilerine olan güvenin ve adalete olan inancın zayıflamasına yol açarlar” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Akan09 Ocak 2014 12:56

    GEZİ PLATFORMU İSTEKLERİ:3.köprü yapılmasın,3.hava limanı yapılmasın,hes yapılmasın,kanal istanbul yapılmasın! SAVCI AKKAŞ IN LİSTESİ:3 köprü müteahhiti tutuklama,3.havalimanı müteahhiti tutuklama,hes müteahhiti tutuklama,kanal istanbul müteahhiti tutuklama ! YORUMSUZ...

  • Akan09 Ocak 2014 12:40

    Zekeriyaların otelle imtihanı bitmiyor. İlahiyatçı olan porno, hukukçu olan fatura ile sınanıyor !!! Savcı Zekeriya Öz'ün telaşlı bir şekilde emniyete neden gittiği belli oldu. "bizim tatil işini ötme demiştir bence Ağaoğlu'na SEYAHAT YAAA ALİ :)

  • c.karakol09 Ocak 2014 12:26

    bızlerı salak yerıne koyuyorsunuz ya allah allah deyıpte....adalete ınanırım bır gun sen sayın devlet bakanı o adalet onune cıkmassan o zaman adelete guvenımı yıtırım....baskalarına gelınce adaletı yönlendırıyorsunuz sıze gelınce masumıyet kararnemesı gulunç oldunuz artık bırakın bu ayakları..

  • Turan09 Ocak 2014 11:01

    Her gün adalet görevlileri hakkında komuoyuna sürekli incitici şekilde konuşuluyor.Ama bir savcı o da izinle hakkını savununca adalet zedeleniyor diyorsunuz.Siz mi adaleti bu halinizle temsil ediyorsunuz lütfen gülünç olmayın

  • murat09 Ocak 2014 10:58

    hı hıı şov yapıyor :(( biz kimin şov yaptığını çok iyi biliyoruz

  • o ben 09 Ocak 2014 10:58

    ak parti bittin sen farkında değilsin seni yaptığın hukuksuzlukların haddi hesabı yok ...

  • Ahmet Dokumacı09 Ocak 2014 10:51

    Adalet Bakanı kimin adamı ? Başbakanın. Dolayısıyla her koşulda başbakanı destekleyecek. Haklı olan T.C'nin savcısını değil !!!

  • dobra09 Ocak 2014 10:48

    çapulçuların kalan 3-5 kum kalesi işte bakanım onlarda en hafif esinti ile dağılır sıkman canınızı :)

  • Ne oldu da 09 Ocak 2014 10:46

    Adalet bakanına bak. kendi adamlarına soruşturma izni vermiyor. Dün kahramanları olan bugün ise canlarını yakmaya başlayan savcıya ise hem soruşturma hemde sürgün var. Hızını alamayıp bir de fırça atıyor. İşte AKP adaleti.

  • üea09 Ocak 2014 10:44

    sıktınız artık , varsa cesaretiniz gidin seçime güven tazeleyin bitsin bu iş, yoksa ne derseniz deyin traş artık ...