E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun Ilıcalı Adriana Lima ile mi evleniyor?---

Acun Ilıcalı Adriana Lima ile mi evleniyor?

Acun Ilıcalı Adriana Lima ile mi evleniyor?
01 Aralık 2014 - 10:35 borsagundem.com

Acun Ilıcalı'nın Brezilyalı Top Model Adriana Lima ile evleneceği iddia edildi

Millet gazetesinin haberine göre Lima’ya olan hayranlığını hiç saklamayan ve onu sık sık Türkiye’de ağırlayan Acun Ilıcalı, bu yakın ilişkiyi aşka dönüştürmüş. Hatta bu aşk için şu an nikahlı olduğu eşi Zeynep hanım’dan da ayrılmaya karar vermiş.

Ilıcalı’nın eşiyle şimdilerde gizli bir boşanma protokolü yapmaya çalıştığı öğrenildi. Ayrılık için kesenin ağzını açtığı, tazminat olarak 50 milyon lira vereceği de konuşuluyor. Ilıcalı’nın 3. kez, Adriana Lima ile evleneceği öğrenildi. Adriana Lima da geçtiğimiz aylarda NBA’in yıldız basketbolcularından olan eşi Marco Jaric’den ayrılmıştı. 11 yıldır Zeynep hanımla evli olan Ilıcalı, dört yıl önce de Şeyma Subaşı ile ilişkisi nedeniyle boşanmanın eşiğine geldi. Boşanma olmadı ama Subaşı, Acun’dan bir bebek dünyaya getirdi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • t.coşkun09 Aralık 2014 13:10

    acunun parası yetmez.

  • Lovegame01 Aralık 2014 18:02

    Ülke soyulurken, Acun Medyası Michael Jackson şapkalı taklitlerle milleti uyutmaya devam ediyor.

  • lahmacun01 Aralık 2014 15:39

    kıskanmayın çalışın sizin de olsun.

  • lidya01 Aralık 2014 14:05

    adriyana lima nın işi yoktu acunla mı evlenecek:)

  • kontrol yada önlem01 Aralık 2014 13:52

    zina çirkin birşeydir, ancak bu haltı yedi isen o zaman şeyine sahip olup çocuk yapmayacaksın, kontrollü olacaksın yada önlemini alacaksın :)

  • yazık ki01 Aralık 2014 13:49

    şeyma subaşı acuna zorla mı sahip olmuş? eşini niye şeyma ile aldatan acunu eleştirmiyorsunuz? biraz muhakeme, biraz hakkaniyet. ünlü olunca yoldan çıkıyorlar bunu kabul edin, vatandaşa ahlaken ne yasaksa ünlüye aynıdır, Allah katında ünlü, zengin, fakir farketmez, cezalar bellidir, günahlar bellidir.

  • yakışır acun01 Aralık 2014 13:08

    şeyma subaşı gibi yuva yıkanların yuvası olmaz. birde adamı mecbur bırakmak için çocuk yapıyorlar, utanmadan aileleri de destek veriyor.

  • yazık ki01 Aralık 2014 12:18

    şu adamın hiç bir programını seyretmem, boş yere israf edilen zaman diye düşünürüm, bana, ahlakıma, Allaha bir katkısı olmayana programlar, hem seyredip hem eleştirmek de ayrı bir çelişki, ben gönlüm rahat eleştiriyorum hem siyasileri, hem kolaycı, faydasız zenginleri

  • yazık ki01 Aralık 2014 11:57

    adriana limada akıl yokmuş :) gerçekten tanısa evlenir miydi bilemiyorum. davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. riyakarlık dizboyu. bizim çocuğumuz olsa gayrı meşru ama acunun şeymadan çocuğu olunca sorun yok.

  • nane01 Aralık 2014 11:04

    sadece erkeğe mi? boşandım 2. evliliğimi yaparken neler çektim bir ben bilirim. eşim bekar ben dul olunca. oysa zenginler aieminde bırakın 2. evliliği kaç tane erkekle birlikte oldukları belli değil. kınamak için demiyorum ama hanimefendi muamelesi görüyorlar. herşey zengine göre.

  • doğru söyle01 Aralık 2014 10:51

    Bunu bir gariban yapsa kadın örgütleri ve bilimum örgütler ayağa kalkar adamı linç ederlerdi. Televizyondaki kadın proğramları nerede niye en ufak bir tepki yok ikiyüzlü medya hepsi yapmacık