E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun giderayak bakın ne yaptı?---

Acun giderayak bakın ne yaptı?

Acun giderayak bakın ne yaptı?
14 Aralık 2013 - 07:35 borsagundem.com

Kucak dansının mozaikli görüntüleri için kesilen 1 milyon 100 bin TL'lik cezayı Acun üstlendi

RTÜK'ün tarihinde kestiği en yüksek ceza Acun'un başına patladı! Yetenek Sizsiniz yarışmasının 3 Kasım'da Star TV'de yayınlanan bölümünde, iki yarışmacının kucak dansı yaptığı erotik gösteri, mozaiklenerek yayınlanmasına rağmen cezadan kurtulamamaşıtı. RTÜK, yarışmanın yapımcısı ve jüri üyesi Acun Ilıcalı'nın izlerken bir ara gözlerini kapattığı görüntüler için Star TV'ye 1 milyon 100 bin liralık rekor ceza kesti.

CEZAYI ÜSTLENDİ

Habertürk'te yer alan habere göre, Bu gibi durumlarda RTÜK kestiği cezaları kanallar öderken Acun Ilıcalı, haberin ardından soluğu Ankara'da aldı. Geçen ay TV 8'i 60 milyon dolara satın alan Ilıcalı, sosyal medyada "Acun Giderayak Star'a 1 milyon lira kazık attı" diye haber olan cezayı kendisi üstlendi. Geçen hafta Ankara'da RTÜK üyeleriyle görüşen ünlü yapmıcının cezada indirim talep ettiği iddia edildi.

RTÜK'ün yasa gereği, reklam gelirlerinin yüzde 1-3'ü arasında para cezası kesme yetkisi bulunuyor. Değerlendirmelerin sonucunda Acun Ilıcalı'nın yayınladığı görüntüler için yüzde 2 oranında ceza kesilmesi kararı alındı. Bu oran RTÜK tarafından ilk kez uygulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :)14 Aralık 2013 20:28

    acun kanal aldı, AMAN LAF ATMASINLAR ABANA BULAŞMASIN KIMSE DİYE HERKESIN MAAŞI OLSUN ALACAĞI OLSUN PERSONELIN HER BİŞEYİ ÖDÜCEM DDİ.. şimdi bir ceza haberi geldi, AMAN LAF GELMESIN MİLLET BU SORUYU BANA SORMASIN BAŞIM DIK DURAYIM DIYE BUNUDA ODUYOR.. yanı acun istiyorki aman kımse bana bişe demesin, ben işimi yapayım, benım kucuk bır hatam olursa açık olurs akapatayım, magasınlere yem olmuyayım, yukselişimden rahatsız olan çevrelere sakız olmuyayım peşinde... ee adamın işi reytıny.. gelelim o dans olayına.. :D internet kullanan ve burdada yorum yazanlar ne danslar görmüşsünüzdür :D truk telipde sayın nternet kullanıcısı cezanız xxxx tl derse acun ödemez ona gore :) sizlere ders olsun bu yazıda

  • XYZ14 Aralık 2013 10:08

    İNŞALLAH BU DERS OLUR... BİR DAHA BÖYLE BİR YAYIN YAPILMAZ...