E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAçtı ağzını, yumdu gözünü---

Açtı ağzını, yumdu gözünü

Açtı ağzını, yumdu gözünü
22 Aralık 2013 - 11:55 borsagundem.com

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'ten çok çarpıcı açıklamalar... Çelik, "Bir söz vardır, çıktığın kapıyı sert vurma, belki geri dönmen gerekir"...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Kanal 7'de gündemi değerlendirdi. 'Eğer biz gereğini yapmazsak milletin eli iki yakamızda olsun' diyen Çelik'in konuşmasından satır başları şöyle:

-Şahsi menfaatlerini Cemaat'in menfaati haline getirenlerle Cemaat'in mücadele etmesi gerek. Biz onların da iktidarıyız. Eğer Cemaat'in bir şikayeti varsa gelip bize söyleyecekler tabii. Ama çakallara fırsat vermemek gerek. Belki Başbakan görüşmedi ama Bülent Arınç Hoca'yla görüştü. Bir söz vardır, çıktığın kapıyı sert vurma, belki geri dönmen gerekir.

-Sayıştay denetçisinin raporu, Sayıştay raporu değildir. İlgili kurullardan geçmeli. Eğer bir yolsuzluk varsa Sayıştay gereğini yapar. Eğer fakirin, yetimin parasını yiyen, yolsuzluk yapan varsa ve biz gereğini yapmazsak, milletimizin iki eli yakamızda olsun.

-Biz iktidara geldiğimizde Euro Stats'a göre, ülkemizdeki her 1000 kişiden 303'ü yoksul sayılıyordu, 2011 sonunda 1000'de 28'e düştü.

-Ülkemizde her şey yoluna giderken birileri bunu bozmak istiyor. Bu gemi su alırsa hep birlikte batarız...

-Karalamaya yönelik kampanya var ama bizim elimiz de mantar toplamıyor. Bu bir şeylerin üzerini örteceğimiz anlamına gelmesin."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TC VATANDAŞI23 Aralık 2013 01:47

    Sayın çelik birşeylerin üzerini örtmeyeceğiz diyorsunuz ama 4 bakanı görevde tuttunuz ve birşeyleri örttünüz.Ayrıca 70-80 ilgili polis amirini görevden aldınız birşeyleri yine örttünüz.Bir şeyler var ki bakan oğulları tutuklandı.Değil mi.?

  • TC VATANDAŞI23 Aralık 2013 01:43

    Sn çelik bu ülke halkı ( AKP'ye yakın olanlar hariç )şimdiye kadar olan süre içinde en yoksul dönemini yaşıyor.Çünkü TÜİK denen kurum işini doğru yapmıyor.Enflasyon ülkede % 50 TÜİK'te %7 sonuç maaşlara zam TÜİK'e göre.dolayısıyla yoksullaşma.son on yılda millet iyice yoksullaştı.

  • Goldaszede22 Aralık 2013 23:56

    Sayin Bakan,Goldas,da yapilan soygun sonucu tum birikimim elimden alindi Umarim hak hukuk adalet yerini bulurda hakkimiz iade edilir.saygilar

  • Cenk 22 Aralık 2013 16:47

    Celik cok konuşuyorsun git kilercilere bak vekiliniz kağıdı meydanda

  • hacı22 Aralık 2013 15:38

    bunlar hırsız yahu, bunları hala daha destekleyen de hırsız

  • doğa22 Aralık 2013 15:06

    gece kararnamesi ile yargıyı hükümete bağlamış gibi oldunuz bu hiç olmadı

  • gereğini yapmak22 Aralık 2013 13:25

    gereğini yapacaklarmış.gereğini yapmak için bütün emniyeti sürdünüz daha nasıl size güveneceğiz bal gibide hırsızları koruyorsunuz tabi ucu başbakana gidecek bu işin belliki.

  • İSTİFA EDİN22 Aralık 2013 13:21

    Akp hükümetinin ne olduğunu size oy verenler daha yeni anlıyor.Gırtlağa kadar rüşvete ve yolsuzluğa batmış bir hükümet olarak namuslu davranın.Hemen istifa edin. Halk sizden bunu istiyor.

  • Bitiş konuşmaları22 Aralık 2013 13:19

    Başlattığınız hırsızları ve uğursuzları koruma kampanyasının karşılığını sizlere göstermek için Seçimi Halkımız sabırsızlıkla bekliyoruz. Tabii ki orada da üçkağıtçılık,hırsızlık yapılmazsa! Önce ki seçimlerde yapıldığı gibi.

  • işsizlik22 Aralık 2013 13:14

    genç nüfustaki işsizlik neden büyüdü öyleyse

  • SON ÇIRPINIŞLAR22 Aralık 2013 13:11

    YAPTIĞINIZ HER ŞEY BU YOLSUZLUKLARI ÖRTECEĞİNİZ ANLAMINA GELİYOR. NAMUSLU,DÜRÜST OPERASYONU YAPAN İSTANBUL EMNİYETİNİ BAŞBAKANIN TALİMATIYLA DARMADAĞIN ETTİNİZ. SORUŞTURMAYA KENDİ SAVCILARINIZI ATADINIZ.GIRTLAĞA KADAR RÜŞVETE VE YOLSUZLUĞA BATMIŞ BAKANLARI SİZİN BAŞBAKANINIZ HALA KORUMAYA ÇALIŞIYOR.AMA NE YAPARSANIZ YAPIN, 11 YILLIK İKTİDARINIZDA NE OLDUĞUNUZ BU YOLSUZLUKLARLA HEPSİ ORTAYA ÇIKTI. ONURLU DAVRANIN,HEPİNİZ İSTİFA EDİN.HALK TEMİZ TOPLUM İSTİYOR ARTIK.

  • vatandaş22 Aralık 2013 12:45

    Bunlar içi boş ve eylemsiz sözler. Hani bir girişim varmı yolsuzlukla ilgili sadece görevini yapan insanları aldınız. Şaibeli bakanlar yerinde kaldığı gibi bir sürü hukuk dışı uygulamaya da imza attı. Sizse desteklediniz. Bırakın bunları halk artık sizi iyi tanıyor.

  • Hüseyin Çakır22 Aralık 2013 12:40

    Açıklayın,anlatın.Bir yurttaş olarak ülkemde olup biteni bilme hakkım var.

  • özdemir22 Aralık 2013 12:30

    Tabanınızla çatışmak tek kelime ile .....İşinize bakın memleketin geleceğine sahip çıkın. İş İş İŞ yapın boş işlerle uğraşmayın, hayrımıza değil.