E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin YPG açıklamasına Türkiye'den ilk yanıt---

ABD'nin YPG açıklamasına Türkiye'den ilk yanıt

ABD'nin YPG açıklamasına Türkiye'den ilk yanıt
18 Ocak 2018 - 10:34 borsagundem.com

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ABD'nin YPG açıklamasına ilişkin, "Böyle bir açıklamanın yapılması önemli bir beyan. ABD'nin göndermiş olduğu silahların tekrar iade edilmesi lazım" dedi

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, NTV televizyonunda gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor.

Gül'ün açıklamaları:

(ABD'nin açıklaması) Türkiye sınır güvenliğini sağlamada muktedir ülkedir. Böyle bir açıklamanın yapılması önemli bir beyan. ABD'nin göndermiş olduğu silahların tekrar iade edilmesi lazım.

(AK Parti-MHP ittifakı) Türkiye resmi olarak partiler ittifak yapamıyorlar. Bugün ilk defa bir araya geliyoruz. Tüm bu çalışmaların nihai hedefi milli mutabakatın sağlanması. Yasal olarak neler yapılması gerekiyor?  AK Parti Kürt seçmenden en fazla oy alan partidir. 

"AYM DOSYANIN SAHİBİ GİBİ BİR YARGILAMA YAPAMAZ"

(AYM'nin hak ihlali kararı) Yargıda hiyerarşi olmaz. AYM'nin kararı elbette bağlayıcıdır ama yerel mahkeme, AYM karar aldıktan sonra nihai kararı verecek merciidir. Hiçbir şekilde sınırları aşmamak gerekir. Burada AYM, temek hak ve özgürlüklere ilişkin saldırı var mı o boyuta bakacak. AYM dosyanın sahibi gibi bir yargılama yapamaz. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş18 Ocak 2018 13:07

    AYM nin polisin özlük hakları konusunda : 1995 öncesinde aynı olan özlük hakları konusunda verdiği kararının vebalini nasıl ödeyecek

  • Stratejik müttefik18 Ocak 2018 11:14

    Yaz kızım 3 kamyon kum 2 kamyon tuğla 1 ton çimento zaten 5 bin tır silahı da gençler kuş avlasın atıcılık sporu yapsın kötü alışkanlıklar edinmesin diye verdik siz de herşeyi yanlış anlıyorsunuz

  • bu dünyadan biri18 Ocak 2018 10:47

    BOP un ne olduğunu hala öğrenemediniz, 2014 yılında Kobaniye peşmerge Türkiye üzerinden neden geçirildi? Ey yandaş bana kızma, sorgula, çünkü sen sorgulamadığın için Erdoğan bu hataları yapıyor.