E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'deki Türkler Gülen'in çiftliğine eyleme gidiyor---

ABD'deki Türkler Gülen'in çiftliğine eyleme gidiyor

ABD'deki Türkler Gülen'in çiftliğine eyleme gidiyor
16 Temmuz 2016 - 13:38 borsagundem.com

Amerika'da yaşayan Türk vatandaşları, FETÖ'nün darbe girişimini protesto için Fetullah Gülen'in Pensilvanya'da kaldığı çiftliğin önünde eylem yapacak.

FETÖ'nün darbe girişimini protesto amacıyla başta başkent Washington DC ve New York olmak üzere çeşitli eyaletlerden Pensilvanya'ya gitmek üzere organize olan çok sayıda Türk vatandaşına Amerikalı Müslüman gruplar da destek verecek.

Bugün öğle saatlerinde binlerce kişinin Pensilvania eyaletinin Saylorsburg bölgesinde, elebaşı Gülen'in yaşadığı çiftliğin önünde buluşması bekleniyor.

Darbe girişiminin hemen ardından Washington DC'de Beyaz Saray önünde ve New York'ta Times Meydanı'nda yüzlerce kişi darbe karşıtı protestolar düzenlemişti. ABD'de yaşayan Türklerin yanı sıra farklı milletlere mensup çok sayıda kişi de darbe girişimine karşı Türk milletine ve hükümetine destek için eylemlere katılmıştı.

.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • biriniz de adam çıksın16 Temmuz 2016 17:25

    Şu ülkeye faydası olan biri yok mu ? hep mi menfaat, hep mi güç, para ? Fazilet, ahlak, idealler nerde ? Aileler ve okullar, camiler, kurslar ne doğru düzgün bir siyasi yetiştiriyor, ne doğru düzgün bir hoca ? Ne olacak bu toplumun hali adam çıkmayacak mı, sistemi hep böyle kokuşmuş mu olacak ? Tarihimizle boşuna övünüyoruz, Peygamberimize de çok büyük hainlik ediyoruz, yazık..