E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de IŞİD korkusu---

ABD'de IŞİD korkusu

ABD'de IŞİD korkusu
09 Ekim 2014 - 10:08 borsagundem.com

Amerikan İstihbarat Dairesi, İŞİD’in ADB ve Kanada'da saldırılarda bulunabileceğini açıkladı

BORSAGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Amerikan İstihbarat Dairesi, İŞİD’in ABD ve Kanada’da bıçaklı ve silahlı saldırılarda bulunabileceğine dair korkularının olduğunu açıkladı.
 
Yapılan açıklamada Kanadalı yetkililerin sınırları dahilinde Suriye’ye gitmiş ve IŞİD ile temas kurmuş yüzlerce kişiyi takip ettiklerini belirtti. 11 eylül’den beri yaşanan en büyük yurt içi tehtidin yaşandığını dile getiren yetkililer, yapılan operasyonlar ile ilgili bilgi veremeyeceklerini  ama yetkili birimlerin yaşanabilecek bir terör saldırısına karşı hazırda olduğunu açıkladı.
 
Kobane’de gelişen olaylar ile ilgili olarak açıklama yapan Washington Enstitüsü Türkiye Araştırmaları programı sorumlusu Soner Çağatay, Kobane düştüğü taktirde İslam devleti savaşçılarının Suriye’nin Türkiye ile olan sınırının yarını kontrol edeceğini belirtti. Kobane’nin düşmesi durumunda Kürtlere büyük bir kıyım yapılacağının altını çizen Çağatay, bu durumda dünya medyasının konuya bakışının keskinleşeceğini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakkı09 Ekim 2014 14:54

    Kendilerinin hazırladığı bir proje.11 Eylül saldırısıda aslında gerçekte kendilerinin yaptığı saldırı olduğu millete aslında gerçekmiş gibi hazırladıkları animasyon filmi seyrettirdikleri kesinlik kazandı dünyayı böyle senaryolarla daima aldatabileceğini sanıyorlar.Allah Belalarını versin.Bunlar işte böyle insanlar kendi halkını bile öldürerek dünyayı kandıracaklarını sanan zihniyet .Yazıklar olsun