E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri yükseliyor---

ABD vadelileri yükseliyor

ABD vadelileri yükseliyor
09 Ekim 2013 - 14:18 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri yükselerek Standard & Poor's 500 Endeksi'nin iki günün ardından toparlanabileceği sinyalini verdi

ABD endeks vadelileri yükselerek S&P 500 Endeksi'nin Haziran ayından bu yana yaşadığı en büyük iki günlük düşüşün ardından toparlanabileceği sinyallerini verirken, Janet Yellen Fed'in bir sonraki lideri olması için aday olarak gösterildi.
Alcoa kâr sezonunu başlatmasının ardından yüzde 3.9 ralli yaptı. Yum! Brands Inc. 3. çeyrek gelirinin yüzde 68 düşmesiyle yüzde 6.5'lik değer kaybetti.
S&P 500 Endeksi Aralık ayı vadelileri yüzde 0.4 düşerek Londra saatiyle 10:39'da 1,656.5 puan oldu. ABD hisse gösterge endeksi geçtiğimiz iki gün boyunca yasa yapıcıların borç limiti konusunda bir anlaşmaya varamayacağı endişeleri üzerine yüzde 2.1 kayıp yaşamıştı. Dow Jones vadelileri 50 puan yükselişle 14,764 puan oldu.
Beyaz Saray'dan bir yetkilinin açıklamasına göre ABD Başkanı Barack Obama bugün Washington saatiyle 15:00'da şu an Fed Başkan Yardımcısı olan Janet Yellen'i resmi olarak başkanlığa aday gösterecek. 31 Ocak'ta görev süresinin sonuna gelecek olan Bernanke'nin en üst düzey yardımcısı olan Yellen, merkez bankasının tahvil alım programlarını en başından beri destekliyor.
Fed bugün beklenmedik şekilde varlık alımlarının devam etmesi kararı çıkan 17-18 Eylül toplantı tutanaklarını açıklamayı planlıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)