E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri yükselişte---

ABD vadelileri yükselişte

ABD vadelileri yükselişte
29 Nisan 2014 - 15:56 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri gösterge endekslerin yükselişi ikinci güne taşıyabileceği sinyalini verdi

ABD endeks vadelileri, Merck & Co.'nun analist beklentileri üzerinde kâr açıklaması ile yükselerek, gösterge endekslerin yükselişi ikinci güne taşıyabileceği sinyalini verdi. 

Merck, New York ilk işlemlerde yüzde 3.2 yükseldi. Yahoo! Inc., web sitesini daha çekici kılmak için iki adet komedi şovuna başlayacağını açıklamasıyla yüzde 1.1 değer kazandı. Gogo Inc. ise yüzde 18'lik kayıp yaşadı. 

Standard & Poor's 500 Haziran vadeli endeksi yüzde 0.3 yükselerek New York saati ile 07:26'da 1,872 puan oldu. Gösterge endeks bu yıl genelinde, soğuk hava koşulları sonrasında ekonomik faaliyetlerdeki toparlanma ile yüzde 1.1 yukarıda. Dow Jones vadeli kontratları 48 puan, yani yüzde 0.3 artışla 16,445 puanda. 

S&P 500'de işlem gören şirketlerden bilançolarını açıklayanların yüzde 74 kadarı, analist beklentilerinin üzerinde kâr açıkladı. FedEx Corp., General Motors Corp. ve McDonald's Corp., kârlardaki düşüşe gerekçe olarak yılın ilk aylarında etkili olan kar fırtınalarını gösterdiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)