E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri Fed yetkililerine odaklandı---

ABD vadelileri Fed yetkililerine odaklandı

ABD vadelileri Fed yetkililerine odaklandı
24 Eylül 2013 - 13:53 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri bugün açıklanacak olan tüketici verileri ve Fed yetkililerinin konuşmaları öncesi yatay seyir izliyor

ABD endeks vadelileri Standard & Poor's 500 Endeksi'nin yaşadığı 3 günlük düşüşün ardından yatay bir seyir izlerken, yatırımcılar bugün açıklanacak olan tüketici güven verileri ve Fed yetkililerinin açıklamalarını bekliyor.
Red Hat Inc. ikinci çeyrek satışlarının analistlerin beklentilerinin altında kalması üzerine New York piyasa öncesi işlemlerinde yüzde 8 değer kaybı yaşadı.
S&P 500 Aralık vadeli kontratları yüzde 0.1 düşerek Londra saatiyle 10:48'de 1,691 puana indi. ABD hisseleri gösterge endeksi geçtiğimiz 3 seans boyunca yüzde 1.4 kayıp yaşarken, Fed'in varlık alımlarını sabit tutma kararının ardından tüm zamanların rekor seviyesi olan 1,725.52 puana kadar tırmandı. Dow Jones vadeli kontratları ise 4 baz puanlık düşüşle 15,322 puan oldu.
Paris merkezli Raymond James Asset Management International fon yöneticisi Louis de Fels, "Fed hâlâ piyasanın yönünü belirliyor. Başkanlardan bir tanesi varlık alımlarının Ekim ayında azaltılabileceğini söyledi, diğerleri ise devam etmesi gerektiğini. Zaman konusundaki belirsizlik piyasaları sarsıyor" yorumunu yaptı.
Fed Cleveland Başkanı Sandra Pianalto bugün Chicago Fed'in gerçekleştirdiği bir konferansta konuşma yapmaya hazırlanıyor. Fed Kansas Başkanı Esther George ise bugün Avrupa piyasalarının kapanışının ardından bir konuşma gerçekleştirecek. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hi-men24 Eylül 2013 14:16

    Artık susmaları gerekir. Bu kadar piyasaları sözlü müdahaleler ile karıştırmaya hakları yok. Onlar konuştukça piyasalar yön bulmakta zorlanıyor ...