E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri dalgalanıyor---

ABD vadelileri dalgalanıyor

ABD vadelileri dalgalanıyor
08 Ekim 2013 - 15:07 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri, kâr sezonu öncesi ve hükümet kapanmasının etkilerine ağırlık verilmesi ile dalgalanıyor

ABD endeks vadelileri, Alcoa Inc.'in bugün sonuçları açıklamasıyla başlayacak olan kâr sezonu öncesi ve hükümet kapanmasının etkilerine ağırlık verilmesi ile kazanç ve kayıplar arasında dalgalanıyor.
Amazon.com Inc. kazandığı bir dava sonrasında Almanya işlemlerinde yüzde 0.5 yükseldi. AT&T, De Telegraaf'ta yer alan habere göre şirketin America Movil SAB ile Avrupa piyasasında girmek için görüşmekte olmasıyla yüzde 0.4 değer kazandı.
Standard & Poor's 500 Aralık vadeli endeksi yüzde 0.1'den az gerileyerek New York saati ile 06:29'da 1,666.8 puan oldu. Gösterge endeks dün, kanunyapıcıların borç limiti konusundaki çıkmazları sürdürmesiyle yüzde 0.9 gerileyerek dört haftanın en düşüğüne indi. Dow Jones vadeli kontratları ise sadece 5 puan düşüşle 14,846 puanda.
Londra'da bulunan Investec Wealth & Investment araştırma şefi John Haynes, "Görünen o ki Kongre'deki uyuşmazlığın seviyesi geçmişte gördüğümüz benzer durumlardan çok daha yukarıda. Piyasa durumun şimdiye kadar olduğu gibi göz ardı edilmemesi gerektiğine karar vermiş durumda" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)