E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD tankları, askerlerin eğitimi için Polonya'da---

ABD tankları, askerlerin eğitimi için Polonya'da

ABD tankları, askerlerin eğitimi için Polonya'da
18 Temmuz 2022 - 23:16 borsagundem.com

ABD yapımı 7 Abrams tankı askerlerin eğitimi için Polonya'da

Polonya Savunma Bakanı Mariusz Błaszczak, Polonya askerlerinin eğitimi için ABD yapımı 7 Abrams tankının ülkeye geldiğini açıkladı.

Błaszczak, Twitter hesabında, Polonyalı askerlerin eğitim göreceği Abrams tanklarının ülkede olduğunu duyurarak, Polonya'nın ABD'den sipariş ettiği 250 tankın ilk partisi geldiğinde bu araçları kullanmaya hazır olacaklarını paylaştı.

Polonya Savunma Bakanı, "Polonya, tehdit edici bir durumda, saldırganı caydıracak modern ve güçlü bir kuvvete sahip olacak" ifadesini kullandı.

Błaszczak, geçen hafta devlet yayın kuruluşu Telewizja Polska'ya verdiği demeçte, Polonya hükümetinin "Polonya ordusunun savunma kabiliyetlerini önemli ölçüde güçlendirecek" bir anlaşmayla "ABD ile 116 adet kullanılmış Abrams tankının satın alınmasına ilişkin bir sözleşme üzerinde anlaştığını" duyurmuştu.

Polonya nisan ayında da ABD'den 250 yeni Abrams tankı satın almak üzere 4,74 milyar dolarlık bir anlaşma imzalamış, yetkililer bu anlaşmayı ülkenin savunmasını güçlendirmek için önemli bir adım olarak nitelendirmişti.

Polonya’da Katolik Yortusu tatilinde 19 kişi hayatını kaybetti

 

AB, Polonya'nın kurtarma programını onayladı

 

Polonya’yı tehdit eden Kadirov hakkında korkunç iddia!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ18 Temmuz 2022 23:25

     (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)