E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD-Rusya restleşmesine Türkiye'den ilk tepki---

ABD-Rusya restleşmesine Türkiye'den ilk tepki

ABD-Rusya restleşmesine Türkiye'den ilk tepki
11 Nisan 2018 - 15:30 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD ve Rusya arasındaki gerilim hakkında "Sorunlar askeri yöntemle çözülemez" dedi

ABD-Rusya gerilimi son yılların en yüksek tonunda ilerlerken Türkiye'den itidal çağrısı geldi. Trump'ın 'Füzelerimiz geliyor, hazır ol Rusya' tweet'inden dakikalar sonra Rusya'dan yanıt geldi. Bu gelişmelerin ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan açıklama geldi. Bozdağ, "Sorunlar askeri yöntemle çözülemez" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...11 Nisan 2018 22:08

    haberler ABD ve RUSYa basınında son dakika olacak FALS FLAS diye çıktı. tüm abd ve rusya tv kanalları radyolar yayılarını kesip canlı yayaın abağlandı. okadar önele ve merakla yayını izlediler :D flastivi hariç o vur patlasın çal oynasın devam

  • Çıkarcılık11 Nisan 2018 19:59

    Uygulanan popülist yanlış dış politikalar sonucu etkisiz ve dalga geçilen bir ülke haline dönüştük maalesef. Kimi desteklediğimizi söyleyemeyecek kadar zor durumdayız.

  • 13 Nisan 2018 17:02

    Bu durmda kimi destekledigimizi söylemek akıllıcamı olur sizce bizimle dalga geçen ülke hangisi.

  • dsd11 Nisan 2018 15:39

    Fare dağa küsmüş......falan

  • Selahattin abi11 Nisan 2018 15:38

    Çıkın şunu söyleyin bağıra bağıra iddiea adin.Kimyasal silah atılan bölgeye bağımsız denetleme acil olarak yapılmalıdır.Burada varsa bir kimyasal silah kullanımı bunu yapan acil olarak ortaya çıkartılmalıdır.ABD nin tek taraflı ya da Rusya nın tek taraflı söylemleri ile gerçek ortaya çıkmaz.