E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD medyası: Batı, Ukrayna’yı barış görüşmelerine zorlayacak---

ABD medyası: Batı, Ukrayna’yı barış görüşmelerine zorlayacak

ABD medyası: Batı, Ukrayna’yı barış görüşmelerine zorlayacak
14 Ekim 2023 - 07:49 borsagundem.com

ABD merkezli Military Watch dergisi, Batı ülkelerinin ilgisini İsrail savaşı çekebilir ve Ukrayna bayraklarının yerini İsrail bayrakları alabilir. Bu durumda Batı, Ukrayna'yı barış görüşmeleri için zorlayabilir

ABD merkezli Military Watch dergisi, Batı ülkelerinin, Arap-İsrail çatışmasının tırmanması nedeniyle Ukrayna’yı Rusya’yla müzakere masasına oturmaya zorlayabileceğini belirtti.

Military Watch Magazine adlı askeri tarih dergisinin Military Watch Magazine, “Ukrayna’nın askeri hedeflerine ulaşma konusunda giderek daha başarısız olduğu bir ortamda, yardımı İsrail’e yönlendirmesi, Batı bloğuna itibarını kurtarma, çatışmaya yaptığı yatırımı azaltma ve Kiev’i müzakere masasına oturtma fırsatını yaratacak” ifadesine yer verildi.

UKRAYNA BAYRAKLARININ YERİNİ İSRAİL BAYRAKLARI ALABİLİR

Ukrayna ordusunun aylardır süren başarısız taarruz yaşadığı, son kayıplarının on binlerce kişi olduğu kaydedilirken, ağırlıklı olarak Batı tarafından finanse edilen yüksek maliyetli taarruzun başarısızlığının, Ukrayna ordusuna yapılan yardımları gözden geçirme yönündeki çağrıları yoğunlaştıracağını ifade edildi.

Yazıda, “Hamas’ın saldırısı, Ukrayna’nın savaşı sürdürme kabiliyetini ciddi şekilde bozabilir, çünkü Batı dünyasında dayanışma amacıyla asılan Ukrayna bayraklarının yerini İsrail bayrakları almaya başladı” dendi.

Yunanistan, Ukrayna'nın finanse edilmesinden rahatsız

 

ABD Ukrayna’ya verdiği finansal desteği kesiyor mu?

 

Macaristan'dan Ukrayna çıkışı: Tek kuruş alamaz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN14 Ekim 2023 11:10

    Bunlar böylerdir işleri bitince kullanır kullanır bir pis mendil gibi çöpe atarlar.Salak zelenksy  ülkesini mahvetti 50 sene geçse eski duruma gelemezler.Batı ukrayna ya kredi verecek ve kendisine köle yapacak her türlü kazanacaklardır.