E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD endeks vadelileri yatay---

ABD endeks vadelileri yatay

ABD endeks vadelileri yatay
15 Eylül 2014 - 15:29 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri, haftalık kaybın ardından, yatırımcının Fed'in yarın başlayacak toplantısı ile beklemeye geçti

ABD endeks vadelileri, haftalık kaybın ardından, yatırımcının ABD Merkez Bankası Fed'in yarın başlayacak toplantısını ve bugün gelecek sanayi üretimi verisini beklemesi ile, yatay seyrediyor.

Yahoo! Inc., konuya yakın kaynakların Alibaba Group Holding Ltd'nin ilk halka arz fiyat aralığını artırma olasılığı olduğunu belirtmelerinin ardından, New York'ta açılış öncesi işlemlerde yüzde 1.5 değer kaybetti. Symantec Corp., RBC Capital Markets LLC'nin notunu indirmesinin ardından, yüzde 2.2 geriledi.

Standard & Poor's 500 Endeksi'ndeki Aralık vadelileri, yüzde 0.1'den az gerileyerek, New York saati ile 07:12'de 1,975.9 puan oldu. Dow Jones endeksi ise yatay bir seyirle 16,909 puandaydı.

Londra'da bulunan Hargreaves Lansdown Plc hisse senedi analisti Keith Bowman " Fed'in bu haftaki açıklaması ve faiz oranlarını uzun bir süre daha düşük tutma olasılıklarını sürdürüp sürdürmeyecekleri yatırımcının aklında olacak. Veriler şimdilik doğru yönde gidiyor. ABD ilerleme kaydetse de, Çin ve Avrupa hayal kırıklığı yaratıyor" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)