E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem8 Anadolu Ajansı muhabirine ByLock soruşturması---

8 Anadolu Ajansı muhabirine ByLock soruşturması

8 Anadolu Ajansı muhabirine ByLock soruşturması
29 Mart 2017 - 13:32 borsagundem.com

FETÖ yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda 8 Anadolu Ajansı muhabiri hakkında soruşturma açıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonlarda, 8 Anadolu Ajansı muhabiri hakkında telefonlarında ByLock yüklü olduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY terör örgütünün gizli haberleşme ağı olan ByLock programına yönelik soruşturmaya devam ediyor. Türkiye genelinde yürütülen operasyonlarda ByLock kullandığı iddiasıyla 8 Anadolu Ajansı muhabiri gözaltına alındı. Gözaltına alınan S.P., İ.Y., Y.D., T.K., A.D., Y.K., A.K. ve H.Ö. isimli şüphelilerden bazılarının serbest bırakıldığı öğrenildi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Nevşehir programını takip etmek üzere görevlendirilen Anadolu Ajansı Cumhurbaşkanlığı muhabiri İ.T.'nin de ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • onur alpa29 Mart 2017 19:37

    hic siyasi ByLock lu yok galiba bu memlekette onlar ne zaman aciga cikartilacak ... korkum evetden sonra da cikmamasi o zaman verdigimiz evete pisman oluruz...