E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem5 bin kişi HDP binasına yürüdü---

5 bin kişi HDP binasına yürüdü

5 bin kişi HDP binasına yürüdü
05 Mart 2014 - 19:13 borsagundem.com

​Aksaray'da dün HDP eş başkanı Sabahat Tuncel'in de katıldığı il başkanlığı açılışında çıkan olaylar bugüne de taşındı...

Aksaray'da dün Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Başkanlığı açılışında laf atmayla başlayan olaylar bugün kitlesel gösteriye dönüştü. Çıkan olaylarda 30 kadar kişi yaralandı.

HDP Eş Başkanı Sabahat Tuncel’in katıldığı dünkü tören sırasında zafer işareti yapan HDP’lilerle bir grup arasındaki olaylar sırasında partinin seçim otobüsü taşlandı. Polisin oraya girmesiyle olaylar yatışırken bugün akşam saatlerinde toplanan yaklaşık 5 bin kişi, HDP il binasına yürüyüşe geçti. Saldırı girişimine karşı önlem alan polis öfkeli kalabalığı dağıtmak için biber gazıyla müdahale etti ve ortalık savaş alanına döndü.

Olaylar sırasında aralarında polislerin de bulunduğu yaklaşık 30 kişi yaralanarak hastanelere kaldırıldı. HDP binası önünde önlem alan güvenlik güçleriyle göstericiler arasındaki olaylar devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Future05 Mart 2014 23:29

    Bu tur partilerede ihtiyac var toplumsal letişimleri geliştirmek için. iletişimle karşılıklı insanlar birbirini anlayabilir ve zamanlar sağduyuyla herkes için en doğru en iyi olana varılır. Birlikteliğin gelişmesiiçin bu gereklidir! anadoluda birliktelik ortadoğuda birliktelik herkesin geleceği için gereklidir!

  • hallacı mansur05 Mart 2014 22:01

    ülkeyi ne hale getirdiler.bazıları dolar peşinde bazılarıda kavga peşinde.kıral çıplak beyler ona bakın.yurdumun saf insanları.