E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin45'inci yaşına yapay komada girdi---

45'inci yaşına yapay komada girdi

45'inci yaşına yapay komada girdi
04 Ocak 2014 - 02:21 borsagundem.com

Geçirdiği kayak kazası sonrası tedavisi süren ünlü Formula 1 pilotu Schumacher'in dün doğum günüydü. Sevenleri hastane önünde sevgi seli oluşturdu

Fransa Alpleri’nde pazar günü kayak yaparken kafasını taşa çarparak kaza geçiren efsanevi Alman F1 pilotu Michael Schumacher, dün yaşam mücadelesi verdiği hastane yatağında 45’inci yaşına girdi.

Schumacher’in yattığı hastanenin önü,Ferrari taraftarlarıyla dolup taştı. Michael Schumacher'i eşi Corinna Schumacher, babası Rolf Schumacher ve F1 pilotu kardeşi Ralf Schumacher ziyaret etti.

İtalya ve Fransa'dan otobüslerle gelen Ferrari taraftarları, Schumacher'in bir süredir tedavi gördüğü Grenoble Hastanesi önünde toplandı.

"Schumi, sadece seni ve aileni düşünüyoruz" yazan dövizler taşıyan grup adına yapılan açıklamada, "Michael Schumacher'in doğum günü. Şu saatlerde hayatının en önemli yarışında. Biz de onu unutmadığımızı göstermek istedik. Forza Micheal" ifadesine yer verdi. Ferrari takımı Grenoble Hastanesi'nin bahçesinde saygı duruşunda bulundu.



O SAVAŞÇIDIR VAZGEÇMEZ

Pilotun babası Rolf Schumacher, gözyaşları içinde oğlunun doğumgünü dolayısıyla yaptığı açıklamada "Michael savaşçı bir kişilige sahip. Yaşam mücadelesini bırakmayacak" dedi. Schumacher’in eşi Corinna da “O bir savaşçıdır. Vazgeçmeyecek” açıklaması yaptı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)