E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem3 müteahhit daha tutuklandı---

3 müteahhit daha tutuklandı

3 müteahhit daha tutuklandı
21 Şubat 2023 - 22:17 borsagundem.com

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yıkılan binaların 3 müteahhidi daha tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 farklı ilde etkili olan 2 deprem sebebiyle yıkılan binaların 3 müteahhidi daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat günü meydana gelen ve 10 farklı ilde etkili olan 2 deprem sebebiyle yıkılan binalarla ilgili Gaziantep ve Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ‘taksirle öldürme’ suçundan soruşturma başlatılmıştı.

Başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yıkılan binalardan Doğansoy Apartmanı müteahhidi V.R.Ö., Şadoğlu Apartmanı müteahhidi N.H., Serap Apartmanı müteahhidi R.Ö., Zorlu Apartmanı müteahhidi N.G., Bahçelioğlu Apartmanı müteahhidi A.K. ve Mazıcı Apartmanı müteahhidi M.D. yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Konu ile ilgili yakalanan V.R.Ö., N.H. ve R.Ö. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilirken, N.G., A.K. ve M.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hatay'da yıkılan Erdoğan Apartmanı'nın müteahhidi tutuklandı

 

Müteahhitler ve kamu görevlileri için suç duyurusu

 

Adıyaman'da yıkılan 6 binanın müteahhidi Şükrü İşitmen yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik21 Şubat 2023 23:57

    Bina yapılana kadar onay veren yetkililer ne zaman yıkılan binalardan sorumlu tutulacak, imar affına uğrayıp mühendislik hizmeti görmeyen kaçak  yapılmış binaların depremde yıkılmasından kim sorumlu olacak.

  • musa bilgehan21 Şubat 2023 23:04

    cumhur ittifakından 3 oy eksilmiş

  • baran22 Şubat 2023 07:24

    Rönesans sitesini ki üstelik lüks sağlam olduğu iddia edilerek temelini kimlerel beraber atıp kimler ile açıldığına baktın mı?  Buradan kaç oy eksildi?   Salak bilge ha bir de Adana ya bak bakalım.   

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL21 Şubat 2023 22:48

    Benim anlamadığım bunlar kadar inşaat daki tüm işlerden sorumlu olup en son oturum ruhsatını veren belediyeler de bu işte sorumlu değil midir.Kemal Kılıçtaroğlu bizim belediyeler sorumlu ise hepsini gidip kendilerini tutuklatsın demiş idi.acaba yargı onlarında üzerlerine gidecekmidir.