E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2014 Türkiye için kolay olmadı---

2014 Türkiye için kolay olmadı

2014 Türkiye için kolay olmadı
15 Aralık 2014 - 07:58 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 2014 yılında Türkiye'nin zor günler geçirdiğini söyledi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, partisinin Kırşehir Merkez İlçe Olağan Kongresi'ne katıldı.
Babacan, burada yaptığı konuşmada, 2014 yılının Türkiye için kolay bir yıl olmadığını dile getirdi. Ali Babacan, 17 ve 25 Aralık operasyonları ile 2014 yılına girdiklerini belirterek, bu 
operasyonların yeni model bir darbe girişimi olduğunu söyledi. Darbelerin Türkiye'yi hep zarara uğrattığını söyleyen Ali Babacan, kendilerinin de darbe girişimleriyle karşılaştıklarını belirterek, "Bizim dönemimizde de teşebbüsler oldu. Partimiz kapatılma süreci ile karşı karşıya kaldı." dedi. Türkiye'yi içeriden çökertmek isteyenlerin, bazı etnik grupları kaşıdığını dile getirdi.
Türkiye'nin 2002 yılından bugüne kadar her alanda çok büyük bir mesafe kaydettiğini belirten Ali Babacan Türkiye'nin de içerisinde bulunduğu coğrafyada sıkıntıların bulunduğunu ama her şeye rağmen Türkiye'nin ayakta kaldığını dile getirdi. 
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, kongrenin ardından Ahi Evran Türbesi'ni ziyaret etti. Burada öğle namazını kıldı. Daha sonra Kent Park'ı dolaşan Ali Babacan Ağalar Konağı'nda yemek yedikten sonra Kırşehir'den ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)