E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri Listesi2 hisse için hedef fiyat yükseltti---

2 hisse için hedef fiyat yükseltti

2 hisse için hedef fiyat yükseltti
19 Eylül 2013 - 10:17 borsagundem.com

HSBC tarafından hazırlanan raporda hedef fiyatlar revize edilerek endeksin üzerinde getiri tavsiyesi verildi

HSBC, Kardemir'in tavsiyesini, Erdemir'in ise hedef fiyatını yükseltti.
HSBC, konu ile ilgili raporunda, Kardemir’i 1.50TL hedef fiyat Endeksin Üzerinde Getiri’ye yükseltirken, Erdemir için ise hedef fiyatı 2.60TL’den 3.00TL’ye revize ederek, 'Endeksin Üzerinde Getiri' önerisini koruduklarını belirtti.
Raporda şu değerlendirme yapıldı:
"HSBC yayınladığı Türkiye Demir- Çelik Sektör Raporu’nda Kardemir’i Endeksin Üzerinde Getiri’ye yükseltti. Takibimizdeki hisselerde Erdemir ve Kardemir 2013 yılında güçlü talepten yararlanmaya devam ediyorlar. Kardemir’i katma değerli ürünlerde artan payından ve ucuz değerlemesinden dolayı tercih ediyoruz. Hisse için önerimizi 1.50TL hedef fiyat ile Endeksin Üzerinde Getiri’ye yükseltiyoruz. Erdemir için ise Endeksin Üzerinde Getiri önerimizi koruyoruz. Hedef fiyatımızı da gerek güçlü 2Ç sonuçları gerekse olumlu yıl sonu beklentileri nedeniyle 2.60TL’den 3.00TL’ye yükseltiyoruz. Her iki hisse için en önemli aşağı yönde riski global makro ekonomide yaşanabilecek sorunlara bağlı olarak çelik fiyatları üzerinde baskı görülmesi oluşturmaktadır. Kardemir için TL’nin olası değer kaybı da öneri için önemli bir risk faktörüdür."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)