E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem10 ayda 10 milyon TL gitti!---

10 ayda 10 milyon TL gitti!

10 ayda 10 milyon TL gitti!
02 Kasım 2013 - 08:43 borsagundem.com

Dolandırıcıların sadece 2013’ün ilk 10 ayında 10 milyon liralık vurgun yaptıkları ortaya çıktı.

Kendilerini polis gibi tanıtarak “PKK hesap bilgilerinize sızdı” yalanıyla binlerce insanı mağdur eden dolandırıcıların sadece 2013’ün ilk 10 ayında 10 milyon liralık vurgun yaptıkları ortaya çıktı.
Savcıların bile düştüğü bu tuzağa en son Prof. Dr. Canan Karatay kanmıştı. Karatay, 110 bin lirasını dolandırıcılara vermişti.
POLİS: TELEFONLA ARAMAYIZ
Vatandaşları bir kez daha uyaran İstanbul Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erkan Karakurt, “Günde 50 şikayet alıyoruz. Vatandaşlarımız şunu anlamalı. Hiçbir savcı ve polis telefonda sizinle operasyon yürütmez. Bir konu var ise polis; polis merkezine, savcı ise adliyeye sizi davet eder. Dolandırıcılar önce sizi arıyor. Peş peşe soru sorup hem sizinle ilgili bilgi alıyor hem de kafanızı karıştırıyor. Sonra da aldığı bilgileri size söyleyip güven kazanıyor” dedi.(Levent Albayrak/Akşam)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Priamos02 Kasım 2013 20:39

    Kenan Evren ve ordusu,82 anayasası halkı öyle ezmiş ve sindirmiş ki normal görmek gerekir.İnsanlar aptal değil sadece devletten korkuyor.

  • m. kara 02 Kasım 2013 15:05

    bu insanlar akıllanmadı akıllanmayacak. halbuki emniyet genel müdürlüğü gerek basın yayın aracılığı ile gerekse bizzat mesaj atarak bu tür konularda insanlarımızı defalarca uyarmıştı. madem böyle bir durum var paranı oraya buraya vereceğine ara 155 i gereği yapılsın. ama nerde.... ahkam kesmeye geldikmi üzerimize yok

  • Metin02 Kasım 2013 11:16

    bu paraları nasıl kazanmış bunlar parayı akıllı insan kazanır.yaptıklarına bak manyaklar paralarını kaptırıyorlar inananın parası olmayan adam bu kadar salak olmaz