E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem1 milyon TL ödülle aranan terörist etkisiz hale getirildi---

1 milyon TL ödülle aranan terörist etkisiz hale getirildi

1 milyon TL ödülle aranan terörist etkisiz hale getirildi
02 Haziran 2020 - 23:55 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı, Tünceli’deki operasyonda, 1 milyon TL’ye kadar ödülle Turuncu Liste’de yer alan TKP/ML terör örgütü kırsal yapılanmasında faaliyet yürüten ’Şerzan’ kod adlı Hasan Ataş’ın silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "İç güvenlik operasyonları kapsamında; Tunceli Ovacık kırsalında, İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda, TKP/ML terör örgütü kırsal yapılanmasında faaliyet yürüten, terörden arananlarda 1 milyon TL’ye kadar ödülle Turuncu Liste’de yer alan, Şerzan kod adlı Hasan Ataş silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Teröristle birlikte 1 adet kaleşnikof, 2 adeta el bombası ele geçirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa03 Haziran 2020 07:45

    Bu terörist kafa bir türlü akıllanmıyor.Yıllardır canımızı yakar, ama elde ettiği bir şey yoktur.Sizi kim besliyor,hiç mi aklınız yok,hiç mi ana ve babanızı düşünmez bir dağ kovuğunda can verirsiniz.Bu şekilde hiçbir şeyi değiştiremezsiniz,öyleyse cahil halkın değişmesi ve hakkına sahip çıkması gerekir.