Ana SayfaHisse Öneri Listesi‘Uzun vade’ için önerilen 8 hisse---

‘Uzun vade’ için önerilen 8 hisse

2 / 11
‘Uzun vade’ için önerilen 8 hisse
12 Eylül 2013 - 14:24 www.borsagundem.com

KUR VE FAİZ BASKISIYLA GERİLEME
FED’in varlık alım programında gerçekleştireceği olası sınırlama ve sonlanmaların öncelikle gelişmekte olan ülke piyasalarını etkileyeceğini söyleyen ATIG Menkul Değerler Araştırma Departmanı Yönetmeni Osman Kadri Koca, “Bu nedenle BİST’te kur ve faiz baskısıyla geri çekilmeler hızlanabilir” diyor. Bu dönemde bazı sektörlerin diğerlerinden daha fazla etkileneceğini düşünen Koca, şunları belirtiyor:
“Doların ana vatanına dönmeye başlamasına ve Avrupa’daki resesyonunun (durgunluk) yavaşlamasına rağmen otomotiv sektörü bu dönemde olumsuz etkilenmeye devam edebilir. Otomotiv satışlarında ticari segmentte gerileme beklemesem de yılın ikinci yarısında bireysel talep zayıflayabilir. Ayrıca Suriye’ye müdahalenin gündeme gelmesiyle birlikte jeopolitik riskin yükselmesi turizm sektörünü de olumsuz etkileyebilir.”
Böyle dönemlerde  portföylerde taşınmaması gereken hisse senetlerinin ise endeksin üzerinde performans sergileyen ve fiyat hareketleri işlem  hacmiyle desteklenmemiş hisse senetleri olduğunu söyleyen Koca, yatırımcıların bunlara dikkat etmesini öneriyor.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VUR GAÇ19 Eylül 2013 19:16

    BURALARDAN ALIRSIN ALLAH BİLİR KAÇ SENE SONRA TEKRAR BU SEVİYELERİ GÖRÜR UZMANLAR ALIYORLARSA ALIŞ EMİRLERİNİN FOTOKOPİSİNİ ATSINLAR GÖRELİM

  • YNG12 Eylül 2013 17:28

    BU UZMANLAR BİRDE HALKA 5 (BEŞ LİRADAN ) HALKA ARZ EDİLEN SENEDİN NASIL OLUYORDA 3.5 ÜÇ BUÇUK LİRAYA DÜŞÜYOR.ŞİRKET BEN HİSSE ALIMI SATIMI YAPMIYORUM DİYOR CEVABINDA BİLEN VARSA İZAH ETSİN

  • doğru söyle12 Eylül 2013 14:37

    Amaç millet nasıl kitleriz. Bu amca hayrına bir işmi yapıyor yoksa (!)