Ana SayfaHisse Öneri ListesiSeçime kadar önerilen 20 hisse---

Seçime kadar önerilen 20 hisse

7 / 22
Seçime kadar önerilen 20 hisse
13 Nisan 2015 - 14:41 www.borsagundem.com

"ENDEKS GENİŞ BANTTA DALGALANIR"

Seçim konusunda beklemede olan piyasaların Mayıs ayından itibaren ortaya çıkacak anketlerle daha sert fiyatlanacağını düşünen Gürcan, beklentilerini şöyle özetliyor:
"Piyasaların seçime yaklaşımı genelde belirsizliğin negatif fiyatlanması şeklinde olur. Biz içeride henüz bu belirsizliğin fiyatlandığını düşünmüyoruz. Seçim sonuçları kadar, seçim sonrası oluşacak muhtemel ekonomi yönetimi de merakla bekleniyor. Yeni kabinede piyasanın yakından tanıdığı bazı isimlerin olmayacak olması da, yeni ekonomi politikaları konusunda bilinmezlik oluşturuyor. Tüm bu belirsizlikler ortadan kalkana kadar bu seneki seçim sürecinin piyasalarımıza negatif etki yapması muhtemel görünüyor. Piyasa bu konudaki kararını verdikten sonra fiyatlamada o yönde gerçekleşmeye başlar. Bu fiyatlama seçim sonuçları görülene dek devam edebilir. Bu nedenle piyasa kararını verdikten sonra piyasayla inatlaşmak, siyasi ya da duygusal kararlar almak çok ciddi zararlar doğurabilir. Seçim dönemine kadar endeksin 76 bin-86 bin gibi 10 bin puanlık geniş bir bantta dalgalanmasını bekliyoruz."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YORUMCU13 Nisan 2015 15:21

    tam aksine FED in haziran da faiz arttırımı borsaları rahatlatacaktır. Aksi halde yıl sonuna kadar bu baskı ve korku devam edecek, ve borsalar için bu beklenti kullanılacaktır.