Ana SayfaŞirket HaberleriSay Reklamcılık: Pazarda iddiası olan firmayız---

Say Reklamcılık: Pazarda iddiası olan firmayız

4 / 12
Say Reklamcılık: Pazarda iddiası olan firmayız
04 Ağustos 2014 - 08:41 www.borsagundem.com

“KENDİ İŞİMİZDE DÜNYADA HALKA AÇIK TEK FİRMAYIZ”

Borsagundem.com - Borsa İstanbul’a kote olalı bir seneniz doldu. Say Reklam 2014’ün ilk yarısını nasıl geçirdi? İkinci yarıdan ne bekliyor?

Mahmut Güldoğan – Evet, halka arzımızın üzerinden tam 13 ay geçti ve bizim için güzel bir 13 ay oldu.  Kendi işimizde dünyada halka açık tek firmayız. Buna öncülük açısından baktığınızda da çok önemli bir konu. Aslında bakarsanız bu bizim liderlik ile ilgili ilk sağlam adımımızdı. İlk defa bu sektörde bu fikri biz ortaya koymuştuk. Ondan sonraki dönemde bununla ilgili adımlar attık. Biri tabi ki bu yalın sistem de üretim ve yönetim şekli oldu. Sektörümüzde Avrupa’ya ihracat yapan firmalar vardı, ama yerleşik bir firma yoktu. Bu açısından da biz bir ilki gerçekleştirdik. Almanya’da deneyimli repütasyonu yüksek bir şirketin yüzde yüzünü satın aldık. Biz bu yıl 25’inci yılımızı kutluyoruz ve dolayısıyla geçtiğimiz 13 ay bizim açımızdan çok kıymetli, ileride hatırlayacağımız bir yıl oldu.

Yılın ilk yarısı planlarımıza uygun gerçekleşti ve konsolide olarak 20 milyon seviyesindeki bir satışla kapattık. Yıl sonu hedefimiz 49 milyon seviyesindeydi ve şu an siparişi alınan çok miktarda iş var.  Dolayısıyla ilk yarısı da beklentilerimize paralel geçmiş oldu. Yılın ikinci yarısı biraz daha beklentilerimizin üzerinde cereyan edecek gibi görünüyor. Ayrıca projeksiyonlarımızı garantileyecek imza aşamasında olduğumuz projelerimiz de var. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)