Ana SayfaGündemPKK'ya tarihi darbe! İşte bilanço---

PKK'ya tarihi darbe! İşte bilanço

4 / 8
PKK'ya tarihi darbe! İşte bilanço
28 Mayıs 2016 - 07:33 www.borsagundem.com

BAŞARININ NEDENLERİ
Terör örgütü PKK’nın 30 ilçeye yaymayı planladığı şehir savaşında hezimete uğraması ve güvenlik güçlerinin başarısını uzmanlar şöyle değerlendirdi...

‘BÖLGEYİ ETKİLEYECEK’
Güvenlik Uzmanı Abdullah AĞAR: “PKK 12 ana bölgede 30 ilçeyi hedef almıştı. Adı da kırsal ve kırsala dayalı meskûn mahal terörü. Bunu 9 ilçede denedi. Buralarda başarılı olsaydı bunu 30 ilçeye yayacak ve birleştirecekti. İster kanton, ister özyönetim deyin. Türkiye ile bölge arasına çizgi çekmek istiyordu. Ama güvenlik kuvvetleri bu oyunu bozdu. Türkiye’nin geleceğiyle ilgili çok önemli bir başarıya imzaya attılar. Bu başarı bölgeyi de etkileyecek. PKK için bu girişim hüsranla sonuçlandı. PKK ile YPG arasında ciddi kırılma var. Türkiye, en elit kuvvetlerini kullandı. Bir tamamlayıcı unsur da koruculardır.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Miharbi28 Mayıs 2016 13:40

    Aziz şehitlerimiz bu vatana olan borçlarını canlarıyla ödediler.Vatan onlardan razı, Cenabı Allah'ta razı olsun inşaallah.

  • Miharbi28 Mayıs 2016 13:38

    Rabbim, aziz şehitlerimize sonsuz rahmet, yaralı kahramanlarımıza acil şifalar, ailelerine sabırlar, milletimize birlik şuuru nasib etsin inşaallah.

  • inanmayın bunlara28 Mayıs 2016 10:54

    tuzaklı yerlere önden bunları gönderin