Ana SayfaHisse Öneri ListesiBilanço beklentisi al veren 37 hisse---

Bilanço beklentisi al veren 37 hisse

2 / 9
Bilanço beklentisi al veren 37 hisse
10 Ekim 2016 - 09:46 www.borsagundem.com

"GYO, KONUT, ÇİMENTO"

3.çeyreğin bazı şirketler için oldukça zor geç­tiğini belirten Işık FX Başanalisti Gizmen Nalbantlı, özellikle havacılık ve turizm sektörünün yaşanan olaylar nedeniyle eski performansından uzak bir görüntü sergileyebileceğinden endişe ediyor. Aynı şekil­de otomotiv sektöründe de yüzde 30 oranında bir daralmanın meydana gelebileceğini düşünüyor. 3.çeyrekte perakende ve teks­til sektörünün yanı sıra demir çelik sektörünün de zayıf kaldığım hatırlatıyor.

"Bankacılık sektöründen 2.çeyrekteki gibi iyi karlar görebiliriz" diyen Nalbantlı'ya göre de GYO, konut ve çimento sektöründen de iyi kar rakamları gelebilir. Alkim Kimya, Soda Sanayi, Enka İnşaat, Şişecam, Emlak Konut GYO, Alarko GYO, İş GYO, To­runlar GYO, Katmerciler, Aselsan, Bolu Çimento, Göltaş Çimen­to, Çimsa, Eczacıbaşı Yatırım, Garanti Bankası, Halk Bankası ve TSKB'nin ise yılın 3. çeyreğinde iyi bilanço açıklamasını bekliyor.

"BANKALAR ÖN PLANA ÇIKAR"

2016 yılının bankacılık için daha iyi bir yıl olarak gözüktüğünü bu nedenle 2016 üçüncü çeyrekte de banka bilançolarının ön plana çı­kacağını belirten Alan Yatırım Kıdemli Analisti Eda Önder Öztürk ise Emlak Konut GYO, Akbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Aselsan, Anadolu Cam, Otokar, Arçelik, Kordsa, Trakya Cam, Sabancı Holding, Tekfen Hol­ding ve Coca Cola İçecek hisselerinin yılın 3. çeyreğinde iyi bilanço açıklamasını bekliyor.


ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)