Ana SayfaŞirket Haberleri13 şirkette haftalık haberler ve tavsiyeler ---

13 şirkette haftalık haberler ve tavsiyeler

13 / 13
13 şirkette haftalık haberler ve tavsiyeler
22 Eylül 2014 - 11:14 www.borsagundem.com

Türk Telekom
Hedef Fiyat TL/Yükselme Potansiyeli % : 7.63 TL 25.62% Piyasa Değeri .mn(TL): 21,245 AL
Tarih: 17/09/2014
Rekabet Kurulu Türk Telekom Grubu’nun entegrasyon projesini inceleme kararı aldı
Hürriyet gazetesinde çıkan habere göre Rekabet Kurulu Türk Telekom Grubu’nun mobil ve sabit hizmetlerinin birlikte pazara sunulması ve müşteri hizmetlerinin tek çatı altında toplanmasını öngören entegrasyon projesini inceleme kararı aldı. Şirket daha önce aşağıdaki organizasyonel değişiklikleri duyurmuştu:
- Grubun mobil ve sabit tüm bireysel satış faaliyetlerinin ortak yönetimi göreviyle TTNET bünyesinde yeniden tanımlanan "Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcılığı" pozisyonuna Hüseyin Balcı atanmıştır.
- Bireysel müşteri hizmet kalitesini daha da ileriye taşımak amacıyla, var olan tüm mobil ve sabit hat operasyonlarının müşteri ilişkileri birimlerinin yönetimi, TTNET bünyesinde yeni oluşturulan "Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı" çatısı altında birleştirilmiş ve bu göreve Orçun Onat atanmıştır.
- Grubun mobil ve sabit tüm kurumsal pazarlama, kurumsal satış ve kurumsal müşteri ilişkileri birimlerinin yönetimi TTNET bünyesinde "Kurumsal Ticari Genel Müdür Yardımcılığı" çatısı altında birleştirilmiş ve bu göreve Mehmet Ali Akarca atanmıştır.
- TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya görevinden ayrılmış olup TTNET Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Aktan mevcut görev ve sorumluluklarına ilaveten, vek leten TTNET Genel Müdürü olarak atanmıştır.
- TTNET Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen görevinden ayrılmıştır ve Coşkun Şahin, Türk Telekom Teknoloji Başkanı olarak liderliğini yürüttüğü Türk Telekom ve Avea Teknoloji, Network ve Operasyon organizasyonlarına ilaveten TTNET Teknoloji organizasyonunun da sorumluluğunu üstlenecektir.
- Avea İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Cemil Yıldırım, Türk Telekom Destek Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı çalışacaktır.
- Türk Telekom Hukuk Başkanı Ahmet Bülter görevinden ayrılmış ve bu pozisyona atacak kişinin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.
- TTNET Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz görevinden ayrılmıştır. Bülter ve Yılmaz danışman olarak Grupta görev almaya devam edeceklerdir.
- Boş olan Türk Telekom Regülasyon Başkanlığına Ramazan Demir atanmıştır.

İŞ YATIRIM ARAŞTIRMA

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)