Foto GaleriSporPrens Selman Newcastle United'ı satın alıyor!

Prens Selman Newcastle United'ı satın alıyor!

1 / 11 Prens Selman Newcastle United'ı satın alıyor!
07 Ekim 2021 - 11:48

Suudi Arabistan'ın bu dev girişimi dünya futbolunda büyük bir yankı uyandırırken süreç boyunca çok ilginç gelişmeler yaşandı. Teklifler, restleşmeler ve yasaklarla geçen süreç sonunda sürpriz bir gelişme meydana geldi. 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim07 Ekim 2021 16:29

    Murdakai bin İbrahim bin Mose nin adlı yahudinin  kurduğu bu sülale zamanla İngilzlerin yardımı ile güçlenmiş  ve önde gelenleri azılı Yahudidir.  İçlerinde  elbette ehli insaf samimi Müslümanlar vardır. (öyle umuyoruz) Bunların İnsanlığa vereceği hiçbir şey yoktur!  Yani önümüzdeki günler olağan üstü olaylara gebe olduğuna hiç kuşku yok. Bu köstebek  suratlı da General Sisi de (kıpti olup Firavun soyunandır.)  Müslümanlığı saptırmak için abuk subuk konuşur ise hiç şaşırmam! Ancak sapan kendisini saptırır.

  • oktay doğaner07 Ekim 2021 14:11

    hani bu rezil piskopat arap yönetici insan haklarını çiğnediği için yaptırım yapılacaktı.

  • Mucise Reis ;)07 Ekim 2021 12:45

    Suriyey 3 - 5  yetimhane açta millet delikanlı desin. çoluk çocuk sana dua etsın.... Allah veriyor petrolu oluk oluk, para gidiyor abul subuk. klasik Arap zihniyet.  Hep kovalaklık haberlerini görüyoruz. Gösterişler, abartılı ışıl ışıl işler peşinde şımarık sonradan görmeler bunlar... Genlde hepside böyle oluyor.