Foto GaleriEkonomiKredide yeni dönem: Tamamen değişiyor!

Kredide yeni dönem: Tamamen değişiyor!

1 / 10 Kredide yeni dönem: Tamamen değişiyor!
08 Kasım 2022 - 10:54

Tüketici kredilerinde yapılan yönetmelik değişikliği ile hayat sigortası zorunluluk değil bir seçenek olacak. Bankalar hayat sigortası yaptırmaya zorlayamayacak. Bunun yanında bir hak daha tanınıyor.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cüneyt08 Kasım 2022 16:08

    Haber iki cümleden ibaret lakin, 10 sılayta sığdırılmış. Tamam ben hayat sigortasını dışarıdan yaptırdım ama peki yapılan sigorta 50Bin liralık miktarı karşlılıyor ve ben 250 bin kredi çekeceksem ne olacak. Benim tercih ettiğim o sigorta şirketi de bana limit arttırımı için yeni fiyatlandırma ile yeni ücret çıkaracak o zaman da sigortalar için mi yasa çıkarılacak. neden hepsi aynı anda olmaz ki.

  • fafa08 Kasım 2022 15:24

    Sigorta yaptırmak istemiyorsan kredi yok diyorlar.Ya da sigortayı kredinin içine yediriyorlar.

  • Mucise Reis ;)08 Kasım 2022 11:19

    Ben bankacıyım... normal sigorta seçeneği yüzde 3,2 faiz.. hayat sigortası seçeneği yüzde 2,95 faiz oranı yaparım ne oldu ? seçenek oldu :D .. ya geçin bu ysal düzenleme zırvalıklarını. tabiat doğal biçimde işler, ekonomilerde o doğallığa ulaşmalı... Sadece gerektiğinde müdahale edersin zırt pırt müdahale olmaz... tabiatta fareler çok olur... tırtıllar mahsul yer çok olur vb durumlarda doğal destek olur... bu suni işler geri teper