Foto GaleriEkonomiİşte Ramazan Bayramı ikramiyesi miktarı ve tarihleri!

İşte Ramazan Bayramı ikramiyesi miktarı ve tarihleri!

1 / 14 İşte Ramazan Bayramı ikramiyesi miktarı ve tarihleri!
05 Nisan 2022 - 09:26

Bayram ikramiyesi uygulaması aksamadan bu yıl da devam edecek. Emekli, şehit yakını, gazi, dul ve yetimler, iş göremezlik geliri alanların beklediği bayram ikramiyeleri Nisan ayının son haftası maaş hesaplarına yatacak. İşte milyonlarca emeklilerin ve diğer özel statülerdeki tüm vatandaşların beklediği Ramazan Bayramı ikramiyesi miktarı ve tarihleri...

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)05 Nisan 2022 09:42

    emeklisi , işçisi, o su buu diyoruz ama. Ben çocuklara üzülüyorum. cips 9 tl, içecekler 8 tl, bir simit  3 - 4 tl , çikolatalar 3 - 5 - 1 0 tl. ya gazoz bile alamıyorlar. Gerçekten çocuklar çok kötü bir dönem yaşıyor. Böyle bir dönem ben şahsen görmedim. Diyeceklerki yaa onlar zararlı yiyecek içecekler... Sen o zaman yararlı mevyeveleri yaz, zebzeleri yaz, onları alsınlar ucuz ucuz  :D sorun yarar-zarar değil herşeyin özü azı kararı var. Öğretmenler, okulda çocukların BESLENME ÇANTALARINA bakın, kontrol edin. Kimi çocuklar boş çantaları ile gelmeye başladı : ( bir nesil feto oyunlarına sınavlarına gitti, bir neesil daha kaybedecek lüksümüz yok. Belediyeler, okullara beslenme desteği vermeli. nesil güçsüz olursa, gelecek çocuk nesli daha güçsüz olacak... Allah ülkemizi korusun. 

  • MD..Edep..Edep.24 Nisan 2022 22:29

    Nedense çomar kardeşlerimiz bu tür haberlere yorum yapmıyorlar, ancak hala daha hakikata ve gerçeklere dair yorumları eksileme eğilimleri mevcut..