Foto GaleriSpor'Gönderin,maaş yükünden kurtulun!'

'Gönderin,maaş yükünden kurtulun!'

4 / 7 'Gönderin,maaş yükünden kurtulun!'
15 Ağustos 2018 - 11:33

KAYBEDERKEN KAZANMAK!
Kadıköy'de maç bittiğinde taraftar ayaktaydı. Takımı alkışladı, futbolcuları tribünlere çağırdı, tezahuratlarla teselli etti.

Sanki yıllardır Şampiyonlar Ligi'ne onlar hasret değilmiş gibi... Çünkü F.Bahçe, tur için elinden geleni yaptı. Mücadele, istek, enerji hepsi vardı. Diğer yanda Cocu; 60'dan sonra, ya hep ya hiç dedi. İşte Aykut Kocaman'ın hiç gösteremediği ve anlamak istemediği “Kaybederken bile helal olsun” dedirten F.Bahçe buydu... COCU, oyunu tutabilmek için pas kapasitesi yüksek, topu iyi kullanan bir takım sahaya çıkartmak istemişti. Hollandalı'nın hesaplayamadığı, başta Giuliano olmak üzere sorumluluk verdiği bazı oyuncuların ilk yarı yetersiz kalmasıydı. Alper, gol atmış olsa dahi o ana kadar iyi değildi. Aynı şekilde Valbuena. F.Bahçe, topu her aldığında yoğun presle karşılaştı. Prese, hızlı pasla karşılık veremedi. Buna ek olarak, hata yapma ve gol yeme kaygısı uzun topa da mecbur bıraktı. İLK 15 dakika müthiş tempolu geçti.

Benfica, kalite, tecrübe, fizik ve teknik olarak F.Bahçe'den daha iyi bir takım. Bunu maç boyunca gösterdi. Golde, rakibine eşlik eden Alper, ilk maçta da ona yakışmayan bir gol yiyen Volkan'ın katkısı vardı. (Ersin Düzen/Vatan)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)