Foto GaleriGündemAvrupa'da enerji krizi: Fiyatlar zirveye çıktı!

Avrupa'da enerji krizi: Fiyatlar zirveye çıktı!

1 / 8 Avrupa'da enerji krizi: Fiyatlar zirveye çıktı!
23 Ekim 2022 - 08:24

Enerji kriziyle mücadele eden Avrupa'da kış yaklaştıkça odun talebi arttı. Odun peletlerinin fiyatı, Fransa'da neredeyse iki katına yükselerek ton başına 600 euroya çıktı. Bulgaristan'da, fiyatlar iki katına çıkarak metreküp başına yaklaşık 100 euroya ulaştı. Polonya'da yakacak odun fiyatları ikiye katlanırken, İngiltere'de ise bu yıl beş kat arttığı öğrenildi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HACI AHMET ÖZBİLEN23 Ekim 2022 20:16

    sanki kıyamet alametleri bunlar.ben köyüme geri dönüp köyümde yaşayacağım.sanki gelecekte büyük felaketler gelecek gibi.hiç olmaz sa ihtiyaçlarımı eker biçer geçinirim.

  • ALİ KODUŞ23 Ekim 2022 10:50

    Bence her şey para değil bizim enerji meteryallerini para uğruna avrupaya sakın satmayalım.heleki yunanistan ve bulgasistana yoksa iktidara asla oy vermem.

  • Mucise Reis : )23 Ekim 2022 14:46

    Trakya da marketlere bak cirolar abak bulgaristanlılar ucuz ucuz alıyor.. Gürcistan sınırında şehirlere bak hepsi marketlerden alıp alıp ülkelerine götürüyır.. bi rkaç yıl önce durum tam tersi idi.. Günaydın sana ... uyandın biraz tek gözle bakıyorsun :D

  • Mucise Reis : )23 Ekim 2022 14:45

    Hollanda da kı seralar iptal olunca antalyadan  1 - 2  euroya 1. sınıf domates anlaşmaları oluyor. yumurta, süt ve sütürünleri yahu bu Geçen sene 1 kg kestane aldın mı evine ? 1 kg incir aldın mı ? 1 kg badem, ? fındık ? konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun... adam lar 1 saatte  10 euro kaanıyor istedikleri malları ihraç edebiliyor. Sen etsende evine alacak 5,500- 3,500 tl ile fakir yaşayıp 1 ay çalışan alamaz.. Sen ne masalındasın ? :D boş yazıyorsun... ihracat yasagı gelmeli dediklerin için ama hedefr zaten tl = 18  usd karşısıdna erisin ihracat olsun.. çoluk çocuk rıskını yabancı para gücü ile ithal alıyor TC den... Filistinin israillilere arsalarını, inşaat malzemelerini satmaları gibi ... satıyoruz...