PKK’da dağılma süreci başladı

Yurtiçinde gerçekleştirilen başarılı terör operasyonları her geçen gün gücünü kaybeden Karayılan’a karşı isyan hareketinin başlamasına neden oldu.

TSK'nın başarılı operasyonları sonucu büyük kayıplar veren PKK'ınn çöküş ve dağılma sürecine girmesi, elebaşları ile teröristleri de birbirine düşürdü.

Terör örgütü PKK'da hakkında ölüm emri verilen bir terörist, elebaşı Murat Karayılan'a hattına girdiği telsizden "Ölenler çoğaldıkça, sıranın size geldiğini anladınız. Sonunda sen de ölüm korkusu yaşamaya başladın alçak adam" sözleriyle seslendi. Otoritesini her geçen kaybeden terörist Karayılan Kandil'deki kaosu yönetemedi. Sabah’ın haberine göre, örgütte her kafadan bir ses çıkarken artık tam bir kaos yaşanıyor.

Bir milyon lira ödüllü turuncu kategoride aranan, PKK'nın sözde Van Başkale Sorumlusu "Şevger Başkale" kod adlı terörist Vedat Demir (25)'in grubunda bulunan teröristlerden 21'i, TSK operasyonlarıyla etkisiz hale getirildi.

Bu durumdan Vedat Demir'i sorumlu tutan, örgüt elebaşlarından Murat Karayılan, verdiği talimatları yerine getirmediği suçlamasıyla Demir hakkında ölüm emri verdi. Durumu öğrenince örgütten kaçan Demir, ardından Kandil'deki örgüt ana karargâhındaki "Roj" kod adlı telsiziyle bağlantıya geçerek, Karayılan'a hakaretler yağdırdı.

PKK'nın Türkiye'deki 1 numaralı ismi öldürüldü

 

YPG/PKK ile Esed rejimi arasındaki petrol ticareti sürüyor

 

ABD Suriye Özel Temsilcisi: Suriye'deki PKK varlığına son vereceğiz