Manipülatör Mecnur Çolak kripto para çıkardı

Borsada büyük vurgunlar yapan ve hapis cezası aldıktan sonra Bulgaristan’a kaçan Mecnur Çolak, kripto para üzerinden yeni bir vurguna hazırlanıyor

BORSAGUNDEM.COM / ÖZEL HABER

Son günlerde dünyanın gündeminde olan dijital paraya Türk manipülatörler de ilgi göstermeye başladı. Hakkında hapis kararı olduğu için Bulgaristan’a kaçan firari manipülatör Mecnur Çolak, INO COIN ismiyle dijital para çıkardı. Çolak’ın borsada yaptığı operasyonlara benzer işlemlerle büyük bir vurguna hazırlandığı söyleniyor. El altından gizli gizli yürütülen faaliyetlerde kendinden kendine yapılan işlemlerle hacim yapılıyor ancak dışarıya çok fazla coin verilmiyor.

ÇOLAK’IN TÜRKİYE AYAĞI METİN YÜKSEL

Hakkında çok sayıda manipülasyon suçlaması bulunan ve borsada çok sayıda yatırımcıyı mağdur eden Mecnur Çolak’ın benzer bir işlemi dijital parayla gerçekleştirmeyi planladığı söyleniyor.

Türkiye’deki faaliyetlerini Metin Yüksel üzerinden gerçekleştiren Mecnur Çolak’ın Işıklar Grubu patronu Rıza Kutlu Işık ve Beyaz Filo’dan Gürkan Gençler, Bilal Yurttaş ile yakın ilişki içerisinde olduğu biliniyor.

Bu arada Metin Yüksel, borsada batan Mango Gıda, Latek Lojistik ve Ataç İnşaat’ın halka arzına aracılık eden isim.

ALTIN VURUŞA HAZIRLANIYOR

Yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda kişiyi ağına düşüren Mecnur Çolak’ın kripto para sayesinde altın vuruş yapmayı planladığı ifade ediliyor. Avrupa’da birkaç kripto para borsasına yüklü ücretler ödeyerek işleme açılan INO COIN’in tamamının Mecnur Çolak ve çevresindeki isimlerin elinde olduğu söyleniyor. Çolak ve ekibinin kısa sürede fiyatı yukarı çektikten sonra satışa geçeceği ve daha sonra da kayıplara karışacağı dile getiriliyor. 

Işıklar, Çemas'da hisse satışına devam ediyor

Çemaş'ta Mecnur Çolak operasyonu

İttifak yöneticisi Murat Kıvrak-Mecnur Çolak bağlantısı

Çemaş’ta mal çıkmaya hazırlanıyorlar

Firari manipülatör Mecnur Çolak’ın oğlu Flap hisselerinde