Kripto para borsası BTCTurk’ün sistemi çöktü

Arkasında ünlü kumarhaneci Besim Tibuk’un olduğu söylenen kripto para borsası BTCTürk, teknik aksaklıklar yaşandığını açıkladı. Sorunun Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle yaşandığı ifade edildi. Platforma erişim yeniden açıldı

Türkiye’de faaliyet gösteren arkasında ünlü kumarhaneci Besim Tibuk’un olduğu söylenen BTCTurk, servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BTCTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişimin kesintiye uğramakta olduğunu açıkladı.

BtcTurk tarafından yatırımcıları sakinleştirmek için yapılan açıklamada, “Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.”

Birkaç kripto para borsasını kapanması ve kurucuların paraları alarak kayıplara karışması bu piyasalarda işlem yapan herkesin korkulu rüyası!

BtcTurk'ten yeni açıklama

Kripto varlık servis sağlayıcısı BtcTurk teknik aksaklık nedeniyle web sitesinde ve mobil uygulamalarında oluşan erişim sorununun sona erdiğini açıkladı.

Şirket BtcTurk Destek adlı Twitter hesabından yaptığı açıklamasında, "#BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında yaşanan erişim kesintileri sona ermiştir. Hesap bilgileriniz ile giriş yaparak tüm Türk Lirası ve kriptopara bakiyelerini görebilirsiniz" dedi.

Kripto para piyasalarını korku sardı

 

En yaygın kripto para dolandırıcılık yöntemleri

 

BtcTurk üye bilgileri nasıl çalındı?