Hava sıcaklıklarında değişim beklenmiyor

Hava sıcaklığı mevsim normalleri altında seyredecek

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Manisa, Denizli, Sinop, Samsun, Ordu, Düzce, Zonguldak, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Muş, Bitlis, Şırnak ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların  akşam saatlerinden itibaren İstanbul ve Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile Balıkesir'in kuzey çevrelerinde kuvvetli olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege, Göller Yöresi, Kırklareli, Bilecik, Balıkesir, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Muş ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 
Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi tahmin ediliyor. 
Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, yurdun doğu kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette  Marmara, Kıyı Ege, Karadeniz kıyıları ve Antalya Körfezi'nde kuvvetlice (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.