Göztepe'nin yeni hocası Ekrem Dağ

Göztepe'de yeni teknik direktör beli oldu. İsmail Kartal ve Hikmet Karaman girişimlerinden sonuç alamayan Göztepe, göreve sezon sonuna kadar Ekrem Dağ'ı getiriyor. 41 yaşındaki hocaya yıllık 500 bin TL maaş verilecek.

Göztepe'de teknik direktör düğümü çözüldü. İzmir ekibinde gündeme İsmail Kartal, Hikmet Karaman gibi isimler gelse de söz konusu isimlerle resmi adımlar atılamamıştı. Akşam'ın haberine göre özellikle taraftarlar İsmail Kartal üzerinde dururken, hocanın yüksek maaş talebi anlaşmaya engel olmuştu.

NE İSMAİL KARTAL NE HİKMET KARAMAN

Adı İsmail Kartal, Hikmet Karaman gibi isimlerle anılan Göztepe'de yeni teknik direktör de belli oldu. Sarı-Kırmızılılar göreve sezon sonuna kadar Ekrem Dağ'ı getirdi. 41 yaşındaki teknik direktörün 500 bin TL maaş alacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TA DA FORMA GİYMİŞTİ

Teknik direktörlük kariyerine 2017 yılında Fladnitz kulübünde başlayan Ekrem Dağ, 2019-2021 yılları arasında da Başakşehir'de yardımcı antrenörlük görevini yürütmüştü. Futbolculuk kariyerine Sturm Graz altyapısında başlayan Ekrem Dağ, Beşiktaş'ta da forma giymişti.

Türk futbolunda bir ilk! Göztepe'nin p'i yabancılara satıldı

 

Göztepe'nin yeni sahibi Sırp milyarder

 

Göztepe Süper Lig'e veda etti