FENER: Borcun azalmasıyla yükseldi

Fenerbahçe'nin borcunun 612 milyon eurodan 568 milyon euroya inmesi ve yeni gelir kaynağı olacak Kenan Evren Lisesi arazisinin kiralandığının duyurulması hisseye alım getirdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurması ile 17 yıllık bekleyiş son buldu. Ayrıca Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda sarı-lacivertlilerin Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam kulübün mali durumları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, “Döviz cinsinden borç ve yükümlülükler 612 milyon Euro’dan 568 milyon Euro’ya indi” diye konuştu.

Bu iki gelişme hisseye alım getirdi. 

Pazartesi günü 14.15 liradan piyasa kapanışı yapan FENER, Borsa İstanbul'daki 1.5 günlük aranın ardından yeni güne 14.14 lira seviyesinden başladı. Fenerbahçe payları Borsa İstanbul'dan pozitif ayrışarak yükselişe geçti.

FENER saat 13:05 itibariyle, %7.99 oranında yükselişle 15.28 liradan işlem görerek şu saate kadar günün en çok primlenenlerinden oldu.

Fenerbahçe'ye yeni gelir kaynağı