E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye yeni gelir kaynağı ---

Fenerbahçe'ye yeni gelir kaynağı

Fenerbahçe'ye yeni gelir kaynağı
28 Ekim 2019 - 09:32 borsagundem.com

Kenan Evren Lisesi arazisi 49 yıllığına kiralandı ve 17 yıllık rüya gerçek oldu. Gözler 21 bin metrekare inşaat imar iznine sahip olan Fenerbahçe’nin yapacağı projelere çevrildi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurması ile 17 yıllık bekleyiş son buldu.

Sarı-lacivertli yönetim, eski başkan Aziz Yıldırım döneminde Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokolde bu alana karşılık 3 okul, 1 spor salonu yapmayı vadetmiş, sözünü tutmasına rağmen arazinin üst kullanım hakkını elde edememişti.

Başkan Erdoğan, bürokratik engellerin aşılmasında yardımcı oldu. Şimdi gözler araziyle ilgili yapılacak projelere çevrildi. Kenan Evren Lisesi arazisi için F.Bahçe'nin elinde 21 bin metrekare inşaat imar izni bulunuyor.

Aziz Yıldırım döneminde araziye otel, AVM, iş merkezi ve otopark gibi kulübe kalıcı gelirler sağlayacak projeler yapılması görüşülmüştü. Ancak mevcut yönetim konuyla ilgili henüz karar vermedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tebrikler Başkan28 Ekim 2019 17:42

    Fenerbahçe'nin finansal olarak güçlenmesini ,borçlarını ödemesini istemeyenler haberle ilgili olumsuz yorumlarda bulunacaktır.Ben bu arazide yapılacak projelerle Fenerbahçe'nin daha da büyüyeceğini finansal borçlarının kapanmasina ve borçlanmadan yeni transferler ,yatırımlar yapılması kolaylaşacaktır.

  • hırs28 Ekim 2019 12:25

    hırsla o okulu yıkacaklar,, yatacak yeriniz yok Allah sizi umarım ıslah eder

  • hırsına sk31 Ekim 2019 00:00

    Haberi oku. O okul yerine kaç okul yaptı FB.

  • Harika28 Ekim 2019 11:10

    Bakalım yaratılacak yeni geliri hangi şanslı hoca futbolcu menejer ve perde gerisindeki komisyoncular yiyecek. Şimdiden çalışmalara başlarlar.