Boşanma Sneijder'e pahalıya patladı

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun boşanma protokolünün tamamlandığı öne sürüldü.

Hollanda basınına göre; Wesley Snejider ile Yolanthe Cabau arasındaki boşanma protokolü tamamlandı. Tasarımcılık ve oyunculuk yapan Cabau bu süre zarfında tek kelime etmedi.

Wesley Sneijder, oğlu Xess Xava'nın da annesi olan eşine Ibiza'daki lüks villa ile Hollanda'daki evlerinin de tapusunu verecek.

Wesley Sneijder'in boşanmadan önce evliliğini kurtarmaya çalıştığı ancak Yolanthe'nin ayrılmakta kararlı olduğu da Hollanda basınının iddiaları arasında.

Son takımı Katar ekibi Al-Gharafa SC'ya transfer olurken 5 milyon Euro alan yıldız futbolcu, Yolanthe Cabau'ya boşanırken 19 milyon euro yani yaklaşık 116 milyon lira ödeyecek.

Boşanma iddiaları üzerine Sneijder Instagram hesabından yeni bir açıklama yapmıştı.

Sneijder çiftinin, bir süre medyadan uzak durmak istedikleri ve özel yaşamlarına saygı gösterilmesi çağrısında bulundukları belirtilmişti.

Instagram'dan bir açıklama yapan Sneijder, "Her şeyi batırdım. Hem de birçok kez. Ailem huzuru hak ediyor. Özel hayatımızın gizliliğine saygı duymanızı istiyorum. Henüz ayrılmadık." demişti.

Sneijder çifti, İstanbul'da 4 yıl yaşadı. Her fırsatta İstanbul'da yaşamaktan mutlu olduklarını dile getiren çift, 2017 yılında Türkiye'den ayrıldı. Fransa'nın Nice takımında bir süre forma giyen Hollandalı oyuncu, halen Katar ekibi Al - Gharfa forması giyiyor.