Borsa İstanbul kapatılsın hainler amacına ulaşmasın

Şehitlerimizi son yolculuğuna uğurlayacağımız birlik ve beraberlik gününde yatırımcılar Borsa İstanbul’un işleme kapatılmasını istiyor


BORSAGUNDEM.COM

Esed rejiminin Suriye halkına yaptığı zulme tek başına karşı koyan Türkiye yeni bir hain saldırıyla karşı karşıya kaldı ve 33 askerimiz şehit oldu. Çok sayıda yaralı askerlerin tedavisi ise devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Önce Ankara sonra tüm Türkiye kenetlendi. Ardından hainlerin bulunduğu tüm bölgeler havadan ve karadan vurulmaya başlandı.

Olağanüstü gelişmelerin yaşandığı şu saatlerde gözler piyasalardaki gelişmelere çevrildi. Borsagundem.com’a mail atan, yorum yapan, mesaj gönderen yatırımcılar şehitlerimizi karşılayıp, son yolculuğuna uğurlayacağımız bugün için Borsa İstanbul’un kapatılmasını talep ediyor. Dün yüzde 4 oranında düşerek ağır hasar alan Borsa İstanbul’un son gelişmelerden dolayı ağır darbe alması hainleri daha da mutlu edeceği belirtiliyor.

Katil Esat rejimi ve onu destekleyen tüm hainlerin emellerine ulaşmaması için alınacak tedbirlerle ülkemize daha fazla zarar verilmesinin önüne geçileceği belirtiliyor.

Ankara'da Erdoğan başkanlığında acil güvenlik toplantısı

 

Hatay Valisi: 33 askerimiz şehit oldu

 

Türkiye mültecilere Avrupa kapısını açtı

 

Türkiye uluslararası diplomasi başlattı

 

İletiişim Başkanlığı Askerlerimizin kanları yerde kalmayacak