Beşiktaş, zirve yolunda ağır yara aldı

Başakşehir, zirve hesapları yapan Beşiktaş'ı eli boş gönderdi. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlılar 3-2 kaybederken, maç fazlasıyla lider olma fırsatını kaçırdı ve 17 puanla 3. sırada kaldı

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş (#BJKAS), deplasmanda Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu. Turuncu-lacivertliler, Emre Belözoğlu yönetimindeki ilk maçından galibiyetle ayrılırken siyah-beyazlılar ise zirveyi yakından ilgilendiren Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi büyük bir fırsatı tepti.

OKAKA DUBLE YAPTI

Karşılaşmanın ilk yarısı pozisyon olarak oldukça kısır geçerken Başakşehir, 41. dakikada Okaka'yla öne geçti ve ilk 45 dakika 1-0 sona erdi. İkinci yarıya değişikliklerle başlayan siyah-beyazlılarda Necip, Teixeira ve Larin oyuna dahil edildi. Değişiklikler meyvesini verirken 59. dakikada Alex Teixeira, Volkan Babacan'ın büyük hatasında topu ağlara yolladı ve skora dengeyi getirdi. Turuncu-lacivertliler, 83. dakikada Okaka ve 85. dakikada Gulbrandsen'le farkı 2'ye çıkardı. 90+1. dakikada ise Batshuayi penaltıdan skoru belirleyen golü attı ve maç 3-2 sona erdi.

Pjanic, Beşiktaş'tan ayrılacağı tarihi açıkladı

 

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı planı netleşti

 

Tarihi anlaşma: İşte Galatasaray Stadı'nın yeni ismi!