AK Parti Hani İlçe Başkanlığı'na saldırıya tepkiler

AK Parti Hani İlçe Başkanlığı'na molotof kokteyli atılmasının ardından TBMM Başkanı Şentop, AK Parti Genel Başkanvekilleri Kurtulmuş ve Yıldırım ile AK Parti Sözcüsü Çelik'ten peş peşe tepkiler geldi

Diyarbakır'ın Hani ilçesindeki AK Parti teşkilatına gece yarısı molotof kokteyli atıldı. Kimsenin yaralanmadığı olayın ardından tepkiler de peş peşe gelmeye başladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Hani İlçe Başkanlığına yönelik saldırıyı kınadı. 

Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Diyarbakır'ın Hani ilçesinde AK Parti binasına gerçekleştirilen terör saldırısını kınıyorum. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen provokasyonlara karşı milletimiz dikkatle, birlik ve beraberliğimizi güçlü kılarak en güzel cevabı verecektir." ifadelerini kullandı.

KURTULMUŞ: HİÇBİR SİNSİ OYUN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, sosyal medyadan saldırıya tepki gösterdi. Kurtulmuş, "Diyarbakır Hani İlçe binamıza yönelik terör saldırısını ve arkasındaki şer odaklarını lanetliyorum. Aziz milletimizin birlik ve beraberliğini hiçbir sinsi oyun bozamayacaktır" ifadelerine yer verdi.

ÇELİK: HER TÜRLÜ PROVOKASYONU YENECEK GÜÇTEYİZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, "Partimizin Diyarbakır Hani İlçe binasına yönelik saldırıyı lanetliyoruz. Her türlü provokasyonu yenecek güce sahibiz. AK Parti dimdik ayaktadır. AK Parti Diyarbakır teşkilatı dimdik ayaktadır. AK Parti Hani ilçe teşkilatı dimdik ayaktadır." açıklamasında bulundu.

YILDIRIM: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE KASTEDEN ALÇAKLARA GEÇİT YOK

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da, Twitter mesajıyla Hani'deki saldırıyı kınadı. Yıldırım'ın paylaşımı şöyle: "Diyarbakır Hani'de ilçe binamıza yapılan provokatif saldırıyı şiddetle kınıyorum. Partimiz ve aziz milletimiz, birlik ve beraberliğimize kasteden bu alçaklara asla geçit vermeyecektir."

AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı