BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya ve Fransa'dan ortak bütçe anlaşması----

Almanya ve Fransa'dan ortak bütçe anlaşması

Almanya ve Fransa'dan ortak bütçe anlaşması
20 Şubat 2019 - 08:22 www.finansgundem.com

Almanya'da yayınlanan Handelsblatt gazetesinin haberine göre Almanya ve Fransa, ortak bir Euro Bölgesi bütçesi için teklif üzerinde anlaşmaya vardılar

Almanya ve Fransa'nın üzerinde anlaştığı Euro Bölgesi bütçesi, Avrupa Birliği'nin genel bütçesinin parçası olacak, ancak euro kullanan 19 ülke AB bütçesine mevcut katkılarının yanı sıra Euro Bölgesi ortak bütçesine de katkı ödemesinde bulunacaklar.

Frankfurther Allegemeine gazetesi de Almanya ve Fransa maliye bakanlarının değerlendirmeleri için hazırlanan bir çalışma belgesinin Euro Bölgesi ortak bütçesinin reforma ihtiyaç duyan zayıf üye ülkelere yardım için kullanılmasının öngörüldüğünü belirtti.

Euro Bölgesi ortak bütçesi için öneride, ortak bütçenin ekonomik reformları başarılı şekilde uygulayan üye ülkelerin ödüllendirilmesi ve stratejik yatırımların finansmanı için kullanılması da var.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)