E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRiyad'da peş peşe patlama sesleri!---

Riyad'da peş peşe patlama sesleri!

Riyad'da peş peşe patlama sesleri!
11 Nisan 2018 - 17:44 borsagundem.com

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da üç güçlü patlama sesi duyuldu. Suudi yetkililer, başkente atılan bir füzeye hava savunma sistemlerinin müdahale ettiğini duyurdu

Yemen'deki Husiler tarafından Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a yönelik atılan balistik füzenin imha edildiği bildirildi.

Başkent Riyad'ın birçok yerinden duyulan patlama seslerinin ardından Suudi Arabistan'ın Al Ahbariye kanalı, Yemen'deki Husiler tarafından fırlatılan balistik füzenin başkent semalarında hava savunma sistemleri tarafından imha edildiğini duyurdu.

Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Suudi Arabistan, 25 Mart gecesi Yemen'den Riyad'a fırlatılan balistik füzelerin havada imha edildiğini ancak, bazı parçalarının Mısır uyruklu kişilerin oturduğu bir eve düşmesi sonucu bir kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin yaralandığını açıklamıştı.

Yemen'de yönetimi devralmak isteyen Husiler, 2014'ten bu yana başkent Sana başta olmak üzere bazı bölgeleri kontrolünde tutuyor. Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, 2015'ten bu yana meşru yönetime bağlı güçlere destek veriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika12 Nisan 2018 06:46

    Hakan Fidan, 15 temmuz darbe girişiminden habersiz olsaydı bu görevde kalamazdı.

  • bir yorum11 Nisan 2018 18:15

    Daha önce demiştim iran ve suudi arabistanı savaştıracaklar.15 temmuz darbesi başarılsaydı iranla Türkiyeyi savaştıracaklardı.O şimdilik yattı.Ama ingilizlerin hala içerimizde mebzul miktarda adamı var.Bir baskın darbe tezgahlayıp tekrar darbe yapmaya kalkabilirler.Herşey ingilizlerle amerikalıların paylaşım anlaşmalarına bağlı.O anlaşmalarda ittifak sağlanırsa dünyayı yeniden bölüşecekler.Bu kesine yakın bir şey.Türkiyemizin her zaman çok dikkatli olması lazım.

  • Tam komedi11 Nisan 2018 20:02

    Çok sağlam bir analiz yaptın herhalde bu yorumu yapmak için. 15 temmuz bir kurgu dur . Görevini yapmayan akar ve fidan 251 cana mal olmuş ama hala görevedeler bu en büyük kanitlardan biridir. Hakan fidan Erdoganın kara kutusu imiş darbe komisyonuna ifade bile vermediler . Darbe yapıldığını eşinden dostundan öğrenen ve kimseye ulaşamayan başbakan darbenin sabaha bastırılacağını bilebiliyor !!!