E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK'dan Ar Tarım duyurusu---

SPK'dan Ar Tarım duyurusu

SPK'dan Ar Tarım duyurusu
31 Mart 2016 - 19:32 borsagundem.com

SPK haftalık bülteninde Ar Tarım Organik Gıda A.Ş. ile ilgili bir duyuruya yer verildi.

SPK haftalık bülteni yayımlandı. Bültende Ar Tarım  Organik Gıda A.Ş.’nin birbirinden farklı karar içeren iki genel kurul toplantı tutanağının düzenlenerek Şirket tarafından kamuya açıklanmış olması ve aynı toplantıya ilişkin iki farklı tutanağın varlığı hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan görüş istenmesi nedeniyle bir duyuruda bulunuldu.

SPK bülteninde yer alan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Ar Tarım Organik Gıda A.Ş.’nin (Şirket), 03.02.2016 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) kamuya açıklanan 30.01.2016 tarihli genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağında Tümer Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret A.Ş. (Tümer Tarım) döneminde edinilen varlıkların satışı hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesine karar verildiği ifade edilirken, yine 30.01.2016 tarihli genel kurul toplantısına ilişkin olduğu belirtilen ve 01.03.2016 tarihinde KAP’da açıklanan genel kurul toplantı tutanağında ise Tümer Tarım döneminde edinilen varlıkların satışının onaylanmasına karar verildiğinin ifade edildiği dikkate alınarak; Şirket’in 30.01.2016 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısına ilişkin birbirinden farklı karar içeren iki genel kurul toplantı tutanağının düzenlenerek Şirket tarafından kamuya açıklanmış olduğu ve aynı toplantıya ilişkin iki farklı tutanağın varlığı hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan görüş istendiği hususlarının Kurulumuzca açılmış Şirket taşınmazları ve diğer varlıklarının satışının iptaline ilişkin yürüyen davayla ilgili mahkemeye bildirilmesine karar verilmiştir

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • magdur18 Nisan 2016 00:16

    Spk bizim gibi magdurlari ne zaman koruyacktir.adamlar alavere dalavereyle sirketi batirmak icin ograsiyorlar bizim gibi kucuk yatirimcilar umurlarinda bile degildi.en azindan s.p.k. bu uckagitcilarin butun malvarliklarina tahdit koymalidir veya bu mal varliklarini satip kucuk yatirimcilain zzararinin bir kismini karsilamalidir.biri nci oncelik magdulari .agduriyetlirinin giddrilmesi.ikinci oncelikte bu uckagitcilarin birdahada bu piyasaya girmelerinin onlenmesidir.umarim s.p.k.bu yorumu goz onunde bulundurur.tsk.