E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan itidal çağrısı---

Rusya'dan itidal çağrısı

Rusya'dan itidal çağrısı
11 Nisan 2018 - 13:31 borsagundem.com

ABD'nin Suriye'ye saldırı ihtimalinden kaygılı olan Rus hükümeti itidal çağrısı yaptı

Rus hükümeti, Suriye'deki bütün tarafların Ortadoğu'da zaten hassas olan durumu istikrarsızlaştırabilecek adımlardan kaçınacağını umduğunu ve ABD'nin, Rusya'nın müttefiki olan Suriye'ye olası bir saldırısına sert karşılık verileceğini açıkladı.

ABD ve müttefikleri, Cumartesi günü Suriye'nin Duma kentine yapılan ve 60 kişinin öldüğü bir kimyasal silah saldırısı olduğu düşünülen saldırıya karşı Suriye'yi vurup vurmama konusunda
istişareler yapıyorlar.

Kremlin'den bugün yapılan açıklamada, kimyasal silah saldırısını Suriye hükümetinin yaptığı iddialarının gerçeklere dayanmadığı ve olayla ilgili tarafsız bir soruşturma yapılmasını istedikleri bildirildi.

Rusya'nın Lübnan Büyükelçisi'nin Suriye'ye fırlatılacak her Amerikan füzesinin havada vurulacağını ve fırlatma rampalarının da hedef alınacağını ifade eden açıklaması hakkındaki soruya ise Kremlin'in bir açıklama yapılmayacağı bildirildi.

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov tele-konferans yoluyla gazetecilere yaptığı açıklamada, "Daha önce olduğu gibi, tüm tarafların bir kışkırtmadan kaynaklanmayan ve bölgede zaten hassas olan durumu ciddi anlamda istikrarsızlaştırabilecek adımlardan kaçınacağını umuyoruz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kafkas11 Nisan 2018 14:31

    Kazaklar Özbekler Türkmenler Azeriler ve ukraynalıkar ile Kafkasların diğerlerinin Rusya’yı def etmeleri için fırsat oluşuyor acaba? Putin diktatörlüğü de bitecek mi acaba?

  • halimharap11 Nisan 2018 14:27

    amerika ırakada öyle girdi..orada tek fark rusya yoktu..asrın felaketi geliyorrrr....

  • demirkan 11 Nisan 2018 15:17

    BU KÖPEKLER DİŞLERİNİ GÖSTERİR. BİR BİRİNİ ISIRMAZ LAR.

  • Ahmet Özbir11 Nisan 2018 13:59

    NATO zurna çalmak için kurulmadı, gün bugündür! Firavun Esed'i ETKİSİZLEŞTİRMEK için operasyon acilen başlatılmalı, kan dökücü Rusya'ya da haddi bildirilmelidir! Kimyasal silah kullanmak ne imiş bunun hesabı mutlaka acımasızca sorulmalıdır!..

  • cihat aksoy11 Nisan 2018 13:53

    kimyasal atıldıysa kesın israil amerikan işidir